Horoskop za 20. jul

G.S.
Horoskop za 20. jul

Pogledajte dnevni horoskop za petaku, 20. jul 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Pozitivna energija i radni elan neće izostati ni ove subote kod većine Ovnova. Pripazite malo na moguće povećanje troškova. Iznenadite dragu osobu nekim poklonom, izađite negdje u provod, posvetite jedno drugom što više zajedničkih trenutaka. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Bikovi bi trebalo ovaj prvi dan vikenda da se posvete sebi i opuštanju. Ugodite sebi. Bilo bi dobro da ne isključite iz glave ljubavnu sferu potpuno, vrlo moguće je da vas tu očekuje neko prijatno iznenađenje. Budite umjereni u svemu.

Blizanci

Ukoliko ste već isplanirali najveći dio današnjih obaveza potrudite se da ih realizujete, ali moguće je da vam iskrsne neka neodgodiva odranije koju ste možda zaboravili. Nikako nije povoljan dan za potezanje priča iz prošlosti, posvetite ih nekim vedrijim temama. Promjenljivo raspoloženje.

Rak

Povoljan dan je da se Rakovi izbore sa svim zacrtanim obavezama bez većeg opterećenja. Iskoristite ga i za druženje sa dragim prijateljima, prijaće vam pozitivna atmosfera. Odličan dan je pred vama i na ljubavnom planu. Posvetite se opuštanju i uživanju u zajedničkim trenucima sa vašom dragom osobom. Zdravlje odlično.

Lav

Opušten dan očekuje većinu Lavova, da se posvete prvenstveno onim aktivnostima u vezi sa dugoročnim planovima. Očekuje vas podrška autoriteta. Miran dan je pred vama za uživanje u opuštenoj atmosferi sa osobom koju volite. Budite nasmijani i vedri. Zdravlje odlično.

Djevica

Vrlo je realno da tipične Djevice danas budu poslovno angažovane više od očekivanog, posebno ukoliko su vezane za poslove sa inostranstvom. Poziv za druženje i bolje upoznavanje može vam pristići od osobe koju ste nedavno upoznali preko društvenih mreža ili u krugu prijatelja. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Vagama će danas dosta vremena biti potrebno za aktivnosti u vezi prije svega sa nekim nezavršenim formalnostima i papirologijom. Bez naznaka nekih značajnijih dešavanja u vašem ljubavnom životu. Ipak ne treba sjediti skrštenih ruku, pokrenite se. Osjetljivost urinarnog trakta.

Škorpija

Povoljan dan je pred Škorpijama da obave neophodne razgovore u vezi sa dugoročnijim planovima. Moguće je da vam pristigne i nova poslovna ponuda. Trebalo bi da se posvetite zajedničkim planovima za godišnji odmor, možete zajedno otići i na neko kraće putovanje. Zdravlje odlično.

Strijelac

Nema razloga da se nervirate zato što i tokom prvog dana vikenda može iskrsnuti nešto što morate da završite. Sve se može postići uz dobru organizaciju. Ova subota nije loša da se potrudite i prijatno iznenadite dragu osobu. Pokažite koliko vam je stalo. Prijala bi vam fizička aktivnost na otvorenom.

Jarac

Mogu vam se otvoriti nove poslovne šanse uz pomoć ljudi sa kojima ste ranije sarađivali. Budite pripravni da adekvatno odgovorite na ljubavne signale koji vam mogu pristizati od osobe iz vaše ljubavne prošlosti, na koju ste možda i zaboravili. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Najviše aktivnosti će vam danas biti usmjereno na privođenje kraju svega onoga što ste već započeli. Polako i bez forsiranja, sve ide u dobrom smjeru. Pozovite zajedničke prijatelje ili rođake u posjetu, družite se, prijaće vam. Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Ovaj dan je kao poručen da ga posvetite druženju sa dragim prijateljima, izlasku i prijeko potrebnoj relaksaciji. Organizujte neki izlet. Moguće je da sa vama kontaktira osoba iz vaše ljubavne prošlosti, stara simpatija. Moguće alergijske reakcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana