Horoskop za 2. avgust

GS
Horoskop za 2. avgust

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Prihvatite konstruktivan savjet i razmislite o promjeni neke poslovne koncepcije ili nekom potpuno novom projektu. Danas će vam najviše prijati kućna atmosfera. Uživajte. Promjenljivo raspoloženje.

Bik

Bikovi imaju dosta ideja i planova, ali bi bilo dobro da njihovo pokretanje odgode za kasnije. Posebno se ne zalijećite u neke poslove o kojima nemate dovoljno informacija. Nije isključeno bar jedno prijatno iznenađenje od drage osobe, a na vama je da se opustite i uzvratite na najljepši mogući način. Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci

Pokušajte da se ovog posljednjeg radnog dana ne rasplinete na sto strana, iako biste htjeli puno toga da odradite, biće sasvim dovoljno da završite započeto, i to prije svega vezano za papirologiju. Nije isključeno da jedan običan flert preraste u novu lijepu ljubavnu priču. Uživajte. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Dosta miran i opušten dan je pred Rakovima, tako da se očekuje da svoje zacrtane obaveze privedu kraju na zadovoljavajući način. Budite inicijator nekog finog i opuštenog druženja sa prijateljima, kućna varijanta je ono što najviše volite. Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posljednji radni dan ove sedmice Lavovima donosi napetost zbog nekih situacija koje će samo usporavati sve ono što vi želite da ubrzate. Bilo bi lijepo da što manje napetosti prenesete u druge životne sfere, naročito se to odnosi na ljubavna dešavanja. Promjenljivo raspoloženje.

Djevica

Evo prilike da Djevice malo predahnu kada je obim posla u pitanju te da na vrijeme i korektno privedu kraju sve zacrtane obaveze. Moguće je da vam pažnju privuče pomalo intrigantna osoba, pokušajte da priču pokrenete na pravi način i očekujte da će i druga strana uzvratiti. Moguće respiratorne tegobe, alergije.

Vaga

Nemojte se rasplinuti na više strana ovog dana. Poradite na prioritetima pa korak po korak krenite u realizaciju. Interesantno poznanstvo ili poziv na druženje dolazi vam danas iz poslovnog okruženja. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Ovog petka biste mogli da očekujete komunikaciju sa bivšim saradnicima ili poslovnim partnerima, a nije isključen ni neki poslovni dogovor koji odavno priželjkujete. Dovoljno interesantno poznanstvo danas bi moglo da preokupira vašu pažnju u sferi ljubavnih relacija. Zdravlje odlično.

Strijelac

Bez obzira na ogroman uloženi trud i energiju, današnji poslovni rezultati najtipičnijih Strijelčeva biće ispod ličnih očekivanja. U ljubavnoj sferi rezultati bi mogli da budu veoma zadovoljavajući ukoliko ne budete razmišljali o prošlosti. Moguće kardiovaskularne tegobe.

Jarac

Danas vas očekuje opušteniji dan u odnosu na prethodne da ipak uspješno privedete kraju radnu sedmicu, uz osjećaj blage mentalne iscrpljenosti. Opuštanje vam je prijeko potrebno i u ljubavnoj sferi. Od vašeg raspoloženja zavisi sve. Pojačana nervoza.

Vodolija

Povoljne okolnosti pratiće Vodolije i ovog petka pa je preporučljivo da prvenstveno započete aktivnosti privedete kraju, a za nove inicijative biće vremena i u narednim danima. Na prvi pogled stvari na polju ljubavi idu tokom koji vam odgovara. Ipak, nemojte se previše opuštati, iznenađenja nisu isključena. Vodite računa o ishrani.

Ribe

Veoma je bitno da racionalno koristite energetske resurse, naročito zbog dodatnih obaveza koje se povremeno mogu pojavljivati. Fokus vam je potreban tokom ovog petka na polju ljubavnih odnosa, u suprotnom oprečne informacije mogu vam zakomplikovati dan. Osjećaj umora, iscrpljenosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana