Horoskop za 19. oktobar

GS
Horoskop za 19. oktobar

Pročitajte kakve planove zvijezde imaju za vas.

Ovan

Opušten prvi dan vikenda je pred većinom Ovnova da uživaju prije svega u nekim rekreativnim aktivnostima. Organizujte neki izlet i druženje sa prijateljima. Sjajan dan je za sve vrste provoda, izlazaka. Iskoristite ga maksimalno u dobrom raspoloženju. Zdravlje odlično.

Bik

Bez nekih značajnijih radnih aktivnosti danas kod većine Bikova. Uglavnom ćete ljenčariti, ali ne pretjerujte. Nije preporučljivo da sjedite i čekate da se nešto desi na vašem ljubavnom planu. Vrijeme je za konkretne poteze. Zdravlje odlično.

Blizanci

Sve ćete postići samo se nemojte rasplinuti kao po običaju na stotinu strana odjednom. Pokušajte da izbjegnete sitne čarke i nesuglasice sa dragom osobom. Budite opušteni. Zdravlje sasvim solidno.

Rak

Nemojte da vas iznenadi ako vam današnje planove poremete neke obaveze odranije na koje ste možda zaboravili. Ništa bitno novo na vašem ljubavnom polju nema u najavi za ovaj dan. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim stanjem, potrudite se da to održavate na postojećem nivou. Zdravlje vrlo dobro.

Lav

Danas bi mogli da očekujete i pozitivan ishod nekog partnerskog dogovora. Više pažnje i razumijevanja je potrebno da biste bili zadovoljni. Potrudite se danas da ugodite kako sebi tako i dragim osobama koje vas okružuju. Zdravlje odlično.

Djevica

Umor zbog velikog profesionalnog angažovanja u prethodnom periodu biće primjetan kod većine Djevica danas. Potrudite se da više vremena posvetite odmoru. Eventualne nesporazume u komunikaciji riješićete strpljenjem i kompromisom. Ne dozvolite da vas izluđuju sitnice. Budite fizički aktivni.

Vaga

Neke Vage mogle bi pokrenuti nove poslovne priče ili čak nove načine zarađivanja na duži period. Budite pokretač neke zanimljive ljubavne akcije. Unesite malo novina u vaš ljubavni odnos. Zdravlje odlično.

Škorpija

Nije loš momenat za pokretanje nekih ozbiljnijih projekata i promjena na poslovnom planu. Provedite dan u kućnoj, porodičnoj atmosferi, prijaće vam društvo bližnjih. Zdravlje vrlo dobro.

Strijelac

Nije isključeno da vas danas očekuje iznenadni kraći poslovni put. U svakom slučaju imaćete više poziva i razgovora vezanih za neke od budućih projekata. Inicijativa na promjenama u sferi partnerskih odnosa je isključivo na vama. Hladne glave razmislite u kom smjeru želite da započnete prvi korak. Vodite računa o ishrani.

Jarac

Osnovno i ono najvažnije na profesionalnom planu nalazi se pod vašom kontrolom pa bi trebalo danas malo i da se opustite. Poklonite voljenoj osobi dovoljno pažnje, pokažite koliko vam je stalo. Može i neki poklončić da prođe. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Ne pretjerujte danas sa bilo kakvim aktivnostima, vrijeme je da prikočite i odmorite u krugu porodice. Uvijek je lijepo prirediti neko fino iznenađenje osobi do koje vam je stalo. Iskoristite ovaj dan za to i uživajte. Zdravlje odlično.

Ribe

Nešto mirniji i opušteniji dan je pred većinom tipičnih predstavnika Riba. Iskoristite pomoć i savjet nekog od starijih saradnika. Možda biste mogli da budete malo fokusiraniji i opušteniji, zarad boljeg konačnog ishoda na polju ljubavnih dešavanja. Jačajte imunitet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana