Horoskop za 19. jul

G.S.
Foto: G.S.

Pogledajte dnevni horoskop za petaku, 19. jul 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan 

Za većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Ovna, kraj radne sedmice donosi veliki obim obaveza, ali i odlične rezultate na poslovnom planu. Nije loš dan da se ozbiljno zapitate šta hoćete i koliko je sve realno ostvarljivo. Vrlo interesantni zaključci vas čekaju ako se pozabavite ovim ljubavnim pitanjima. Zdravlje vrlo dobro.

Bik 

Možda vam neće odgovarati način rada koji vam je nametnut, ali sada morate da se prilagodite i nekim zahtjevima saradnika. Ukoliko ste slobodni i uz to još spremni za avanturu, evo dana u kome bi to moglo biti i ostvareno. Uživajte. Moguća glavobolja.

Blizanci 

Solidan radni dan nalazi se pred najtipičnijim Blizancima, naročito onima koji se bave poslovima povezanim sa putovanjima i inostranstvom. Ovaj petak nije povoljan za konkretne ljubavne akcije, ali svakako može biti interesantan za obostrani suptilni pretres aktuelnog partnerskog stanja. Nema značajnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Rak 

Posljednji radni dan u sedmici Rakovi dočekuju objektivno umorni, ali još više nervozni zbog brojnih poslovnih detalja koji su se istumbali u prethodnom periodu. Vrlo je realno očekivati da i danas u sferi ljubavi imate nekoliko zanimljivih susreta i prilika za finu komunikaciju sa potpuno novim simpatičnim osobama. Preventivno djelujte na zaštiti disajnih puteva.

Lav 

Vrlo dobre poslovne okolnosti trebalo bi da prate Lavove na kraju radne sedmice. Fino poentirajte i ne žurite sa počinjanjem novih projekata. Prilično aktivan i potencijalno buran dan čeka vas u sferi ljubavi. Najviše talasanja može donijeti susret sa osobom iz bliske prošlosti vašeg privatnog života. Osim variranja krvnog pritiska, nema drugih upozorenja.

Djevica 

Malo umor, nešto više neraspoloženje obojiće veći dio ovog radnog dana kod većine Djevica. Odradite osnovne zadatke i poradite na što manjem nerviranju. U najavi potencijalnih dešavanja na polju ljubavi nema nagovještaja krupnih promjena. Ovaj petak biće sličan prethodnim danima. Povedite računa o zdravlju.

Vaga 

Pokušajte da izbjegnete ozbiljnije nesporazume u komunikaciji danas. Moguće je odlaganje nekog kraćeg puta. Nije loš dan za ljubavne akcije, mada nije realno očekivati pretjerani angažman kao ni događaje koji ostavljaju tragove na duže staze. Promjenljivo raspoloženje.

Škorpija 

Prilično naporan ali i veoma bitan radni dan nalazi se pred tipičnim Škorpijama. Bar jedan važan razgovor i poslovni dogovor čeka vaš aktivni pristup. Bilo bi lijepo da budete budni i na polju ljubavnih relacija, jer nije isključeno da vas zanimljivim prijedlogom prijatno iznenadi draga osoba. Zdravlje vrlo dobro.

Strijelac 

Evo jednog dana da većina Strijelčeva dosta uspješno obavi sve profesionalne obaveze pod uslovom da prihvati pomoć osobe od povjerenja. Razgovori i važni dogovori čekaju vas i u sferi ljubavi. Budite svoji, ali nemojte stvari posmatrati isključivo iz svog ugla. Pokažite razumijevanje za drugu stranu. Moguće alergijske reakcije.

Jarac 

Završetak radne sedmice trebalo bi da bude za Jarčeve kudikamo bolji od očekivanog, ili tačnije rečeno - sa odličnim rezultatima na poslovnom planu. Gledate naprijed i želite naprijed na svom ljubavnom putu, ali prošlost vam ne da mira i realno je da bude jača nego ikada. Pokušajte da se izborite sa sopstvenim razmišljanjima prije svega. Promjenljivo raspoloženje.

Vodolija 

Nekoliko veoma dobrih vodolijskih poslovnih poteza može na najbolji mogući način začiniti ovu radnu sedmicu, koja ujedno predstavlja i prekretnicu na profesionalnom planu. Ovaj petak nije baš najpovoljniji za forsiranje i ubrzavanje nekih kapitalnih odluka. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe 

Posljednji radni dan u sedmici na simboličan način može označiti i kraj jedne poslovne etape, kod većine osoba rođenih u astrološkom znaku Riba. Slobodne Ribe, očekuju vas novi lijepi momenti u nekom izlasku ili druženju sa prijateljima. Moguće je i novo poznanstvo. Uživajte. Moguće su alergijske reakcije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana