Horoskop za 18. septembar

GS
Horoskop za 18. septembar

Pogledajte šta su nam zvijezde spremile za danas.

Ovan

Još jedan veoma uspješan i aktivan dan je pred Ovnovima, bez obzira na to da li se radi o privođenju kraju prethodno preuzetih obaveza ili ćete se odlučiti za pokretanje makar jedne inicijative za nove profesionalne projekte. Po svemu sudeći, vrlo lijep dan vas očekuje za uživanje u ljubavnim akcijama. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Nastavlja se period pojačanog profesionalnog angažovanja kod većine Bikova. Ne bi bilo mudro hvatati se u koštac sa novim obavezama, a da prethodne niste priveli kraju, pa krenite redom korak po korak. Vrlo dobar dan biste mogli da očekujete i na ljubavnom planu ukoliko ste naumili da dragu osobu počastite nekim izlaskom. Prijala bi vam fizička aktivnost, šetnja.

Blizanci

Veoma je bitno da napravite dobru raspodjelu obaveza jer vam se može desiti da počnete da radite više stvari odjednom, a da ne završite nijednu zbog velikog protoka informacija i velike brzine rada. Bićete u veoma optimističnoj, veseloj fazi pa je očekivano da pozitivno djelujete na cjelokupno okruženje. Čuvajte se respiratornih infekcija.

Rak

Dosta posla je pred tipičnim Rakovima, a neke stvari će biti potrebno rješavati u hodu. Uz dobru preraspodjelu obaveza sve možete postići bez većih iskakanja. Ako iko može da vam pomogne u namjeri da rastjerate sumnje i dileme u sopstvenoj glavi, onda je to draga osoba, koja inače već duži period pokušava da vam se približi. Jačajte imunitet.

Lav

Povedite računa o preciznosti detalja prilikom dogovaranja o važnim poslovima, dodatna provjera neće škoditi. Mogući su problemi u komunikaciji sa dragom osobom, pa se potrudite da izbjegnete bespotrebna objašnjenja. Neka vrsta taktike dobro bi vam došla. Jačajte imunitet.

Djevica

Dosta naporan dan je pred Djevicama, obaveze nisu sporne toliko koliko komunikacija sa poslovnim okruženjem. Sasvim suprotno očekuje vas na ljubavnom planu. Uz dobru komunikaciju i bar jednu lijepo osmišljenu romantičnu akciju moguće je priuštiti nezaboravne zajedničke trenutke. Zdravlje odlično.

Vaga

Najvažniji astrološki aspekti najavljuju nešto sporiji radni ritam ovog dana, ali za tipične Vage je najbitnije da ništa ne forsiraju, sve ide kako treba. Problem se može javiti u slučaju da vi želite jedno, ali da draga osoba ima neke druge planove. Ne dozvolite da vas to navede na pogrešne zaključke. Dovoljno se odmarajte.

Škorpija

Brdo obaveza očekuje većinu tipičnih Škorpija i ove srijede. Ne odgađajte ih nikako za kasnije, radite u kontinuitetu i sve ćete uspjeti da završite, uz malo više potrošene energije doduše. Iako će biti prilika za konkretnije poteze u sferi ljubavi, zahvaljujući vašoj pozitivnoj energiji i entuzijazmu, imaćete osjećaj da vas nešto vuče nazad i usporava. Mogući hronični problemi sa zglobovima.

Strijelac

Jedan dio energije oduzeće vam sređivanje papirologije i formalnosti, pa se potrudite da ne napravite neki propust i onda zbog toga plaćate određene penale. Nije najpovoljniji period za pokretanje krupnijih akcija i poteza na ljubavnom planu, ali bi svakako trebalo da poradite na otvorenijoj i boljoj komunikaciji bez skrivanja bitnih detalja. Osjetljivost grla.

Jarac

Možete očekivati sporo prihvatanje od pojedinih saradnika vašeg načina rada, pogotovo od onih koji nemaju dovoljno strpljenja da vas saslušaju. Potrebna vam je bolja komunikacija sa dragom osobom, ali je samo pitanje koliko ćete imati snage i volje za rad na tome. Budite prije svega strpljivi. Stres i napetost najbolje ćete izbaciti kroz fizičku aktivnost.

Vodolija

Držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama na koje budete nailazili. Unaprijedite saradnju sa kolegama i poboljšajte komunikaciju sa poslovnim partnerima. Astrološki aspekti najavljuju da bi trebalo da iskoristite svaki momenat i priliku da uživate sa voljenom osobom. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Ribe, i danas vas razne situacije mogu kočiti i izazivati vam nervozu i pritisak, savjet je da budete istrajni, proći će i ovaj trenutno lošiji period. Pasivno ponašanje nikako nije preporučljivo kada je ljubav u pitanju. Dajte sve od sebe da danas na tom polju zablistate i priuštite sebi i dragoj osobi trenutke vrijedne sjećanja. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana