Horoskop za 18. avgust

GS
Horoskop za 18. avgust

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Posao:  Iskoristite ovu Nedelju da se odmorite i napunite baterije za narednu sedmicu. Prijaće vam okupljanje i druženje sa prijateljima.

Ljubav:  Nemate prepreka na ljubavnom planu danas, moguće je novo iznenadno fino poznanstvo.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Bikovi bi pored planiranog  odmora mogli i da se pozabave pravljenjem nekih načelnih planova za narednu sedmicu, neće škoditi.

Ljubav: Sve vrste druženja, bilo daje u nekom izlasku bilo preko društvenih mreža mogu vam donijeti priliku za nova interesantna poznanstva.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Blizanci

Posao: Blizance bi mogla da očekuje nova poslovna ponuda iz inostranstva, o kojoj ste možda već duže vrijeme maštali.

Ljubav: Pustite neka stvari idu svojim tokom i ništa ne forsirajte. Potrudite se na svaki način da ugodite dragoj osobi.

Zdravlje: Osjetljivost grla.

Rak

Posao: Promjenljivo raspoloženje moglo bi da preovlada kod Rakova ove nedjelje, pa bi bilo dobro poslušati neki prijateljski savjet i opustiti se.

Ljubav: Povoljan dan vas očekuje i u sferi ljubavi pa ne bi bilo loše prirediti dragoj osobi neko prijatno iznenađenje u vidu izleta, kraćeg putovanja.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Lavovi bi danas trebalo da budu u prvom planu, što znači podredite sve obaveze svojim potrebama i potrudite se da sebi priuštite neko malo zadovoljstvo.

Ljubav:  Još ljepša slika  očekuje vas na ljubavnom planu, gdje biste neke trenutke za pamćenje mogli da doživite sa voljenom osobom ukoliko se samo malo potrudite.

Zdravlje: Osjetljivost ramena, gornjeg dijela leđa.

Djevica

Posao: Djevice bi mogle danas da budu vrlo aktivne kada je u pitanju pomoć nekom od bliskih poslovnih saradnika.

Ljubav: Obratite pažnju na ljubavne signale koji vam već neko vrijeme stižu iz poslovnog okruženja. Možda je moguće spojiti posao i zadovoljstvo.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Još jedan aktivan i uspješan dan je pred Vagama gde bi akcenat mogao da bude prije svega na nekim manje zahtjevnim obavezama ili hobiju.

Ljubav: Moguće je iznenadno novo poznanstvo preko prijatelja ili ukoliko ste na odmoru.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, po mogućstvu na otvorenom.

Škorpija

Posao:  Dobar dan je pred Škorpijama koje su poslovno povezane sa inostranstvom. Danas vam može iskrsnuti neka neočekivana poslovna ponuda.

Ljubav: Danas bi vam najviše odgovarao kućni ambijent i mirna atmosfera. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Strijelac

Posao: Ako je još nešto od zaostalih obaveza ostalo, onda imate prilike da danas sve privedete kraju i ostatak dana posvetite se prijeko potrebnom odmoru.

Ljubav:  Nije  vrijeme za ishitrene poteze i bitne odluke, potrudite se da stvari posmatrate stavivši se u poziciju druge strane.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Posao: Obavite ono što je neodložno od obaveza, a ostatak slobodnog vremena odmorite, kako biste napunili baterije za novi radni ciklus.

Ljubav: Odličan dan je pred vama da svu pažnju posvetite ugađanju dragoj osobi koja će itekako znati da vam uzvrati. Uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Posao: Neće biti smak svijeta ukoliko nešto ostane i za sutra. Ovaj dan posvetite se opuštanju i odmoru prije svega jer vam je to prijeko potrebno.

Ljubav: Imate i želju i motivaciju da se posvetite u potpunosti voljenoj osobi i to trebate iskoristiti na najbolji mogući način.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao:  Ribe bi trebalo da se pozabave  aktivnim odmorom i opuštanjem. Ugodite sebi.

Ljubav: Moguće je novo vrlo lijepo poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža. Trebalo bi da ste raščistili sa starim ljubavima, piše Astroputnik.com.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana