Horoskop za 17. oktobar

GS
Horoskop za 17. oktobar

Pročitajte kakve planove zvijezde imaju za vas.

Ovan

Većina Ovnova će uspjeti da se danas dosta bolje organizuje i sve će funkcionisati na bolji i jednostavniji način, što će se i vidjeti po rezultatima. Prošlost sve više ostaje iza vas i spremni ste da sebi date šansu za nešto potpuno novo. Vratite u svoj život sportske aktivnosti ako ste ih zapostavili.

Bik

Postoji mogućnost obnove važne poslovne saradnje ili nagrade za vaš angažman. Druženje, izlasci, nova poznanstva, komunikacija sa nekim zanimljivim iz prošlosti, sve je u opticaju kod slobodnih pripadnika ovog sazvježđa. Uživajte u interesantnim dešavanjima oko vas. Moguće probavne tegobe.

Blizanci

Za savladanje novonastalih poslovnih prepreka koristiće vam razumijevanje i dobra komunikacija sa provjerenim saradnicima. Iako možda ima više osoba koje su zainteresovane za vas, sve ide nekako traljavo i nikako da se pokrene. Biće povoljnijih prilika. Više odmora i opuštanja će činiti da se dobro osjećate.

Rak

Budite profesionalni i posvećeni, autoritativni i nećete imati problema ma koliko poslovnih obaveza imali. Zajednički momenti, kada i ako ih bude, mogli bi biti prožeti određenom emotivnom distancom. Budite opušteniji. Napetost, pojačan stres.

Lav

Veoma povoljan dan mogu očekivati osobe rođene u znaku Lava, posebno ako se pojavi mogućnost započinjanja novog poslovnog projekta. Ono što bi moglo da zatalasa današnju rutinu jeste izlazak i lijep provod sa dobrim društvom. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Što se svakodnevnih obaveza tiče, ne očekuju vas veće prepreke ukoliko budete dosljedni i praktični. Ista meta, isto odstojanje, morate staviti neke stvari na čekanje u svojoj glavi, ponašati se u skladu sa situacijom i ne insistirati pretjerano o svojim stavovima. Moguća glavobolja.

Vaga

Budite profesionalni i posvećeni, vodite računa i o najsitnijim detaljima i nećete imati problema. Manjih trzavica bi moglo biti na vašem ljubavnom planu, ali ćete uglavnom oboje gledati da se makar koliko-toliko usaglasite. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Uhvatili ste dobar radni ritam, i pored napetosti koja kao da visi u vazduhu ovih dana, uspijevate da završite sve poslovne obaveze, pa i da pokrenete nove projekte, dogovore ili saradnje. Pokušajte da se opustite i prepustite prirodnom slijedu događaja bez mnogo razmišljanja. Stres izbacujte kroz fizičku aktivnost.

Strijelac

Solidan radni dan očekuje Strijelčeve da bez većih poteškoća, ali uz pojačano angažovanje privode neke bitne poslove kraju. I dalje biste mogli da se osjećate kao da ste na različitim talasnim dužinama sa voljenom osobom. Jačajte imunitet.

Jarac

Ukoliko se sami niste pokrenuli i dali pun gas, pokrenuće vas drugi, saradnici, poslovni partneri ili oni koji imaju ponude za vas.  Imaćete sasvim realne izglede da uglavnom uspješno ostvarite svoje želje pod uslovom da budete direktni. Moguća glavobolja.

Vodolija

Uspješan i užurban dan je pred Vodolijama bez obzira na to da li se radi o privođenju kraju prethodno preuzetih obaveza ili ćete se odlučiti za pokretanje neke nove inicijative. Samo dozirajte impulsivnost. Prosječan dan bez naznaka nekih spektakularnih dešavanja očekuje vas u sferi ljubavi, što u suštini ne znači ništa loše. Bez značajnijih upozorenja za zdravlje.

Ribe

Bićete prezasićeni od posla i obaveza danas, od nerviranja, od zahtjevnih ljudi sa kojima morate da komunicirate. Pripazite se konkurencije. Imate veoma dobre astrološke predispozicije da dosta kvalitetnog vremena provedete u zajedničkim aktivnostima i druženju sa dragom osobom. Inicijativa je na vama. Fizički umor, iscrpljenost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana