Horoskop za 17. jul

GS
Horoskop za 17. jul

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Privodite kraju odranije započete projekte i samo nastavite vašim nezaustavljivim tempom. Vrlo lijep i nabijen strastima dan mogli biste da očekujete i u ljubavnoj sferi. Dajte svoj maksimalni doprinos uživanju i dobrom raspoloženju. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Budite za nijansu skromniji kada su vaši profesionalni ciljevi u pitanju, ne može se sve odjednom postići. Pokažite malo više razumijevanja prema drugoj strani, ne dozvolite da vas neke sitnice i nebitni detalji nerviraju. Pad imuniteta.

Blizanci

Zahvaljujući dobroj organizaciji i preraspodjeli započetih obaveza, ali i pozitivnom stavu, većina Blizanaca ima sve preduslove da uspješno okonča ovaj radni dan. Budite što jasniji i konkretniji prilikom iznošenja nekih zanimljivih prijedloga osobi koja vam se dopada. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Promjenljive poslovne okolnosti tokom ovog dana neće vas poremetiti u namjeri da postojeće obaveze završite na vrijeme. Pokušajte da potencijalno nezadovoljstvo koje stiže od voljene osobe, ublažite strpljivim objašnjenjem vaših stavova i ponašanja. Bez značajnijih upozorenja za zdravlje.

Lav

Skoro sve poslovne aktivnosti tokom ovog dana Lavovi će bez većih prepreka ostvariti. Neke poslovne priče, dogovori, ali i papirološka pitanja potpuno će neočekivano krenuti brzo ka svom rješavanju ili realizaciji. Ne obazirite se suviše na priče rekla-kazala koje danas mogu dopirati do vas od strane zavidnih osoba iz vašeg okruženja.  Zdravlje sasvim solidno.

Djevica

Moraćete i danas ozbiljno da se posvetite prvo onome što želite, a onda i onome što morate. Od vas i vašeg raspoloženja dosta zavisi hoćete li podići atmosferu u vašem ljubavnom životu na jedan sasvim lijep i pozitivan nivo. Zdravlje vrlo dobro.

Vaga

Pokušajte da neku od svojih mnogobrojnih kreativnih ideja aktivirate tokom ovog dana, mogla bi vam se isplatiti u bliskijoj budućnosti. Pozabavite se razmišljanjem i pravljenjem nekog plana za budući period sa vašom dragom osobom. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Uobičajeno naporan dan očekuje Škorpije. Ukoliko zauzmete odgovarajući stav i prihvatite pomoć sa strane, sve stižete da završite. Nije loš dan da neke dileme u vezi sa starom simpatijom konačno pokušate razriješiti. Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Strijelac

Pozabavite se sa završetkom zaostalih obaveza i sređivanju papirologije i formalnosti bitnih za buduća profesionalna angažovanja. Ne obazirite se suviše na priče rekla-kazala, koje danas mogu dopirati do vas od strane zavidnih osoba iz vašeg okruženja. Potreban vam je godišnji odmor.

Jarac

Nema nagovještaja značajnijih promjena na poslovnom planu kod Jarčeva. Budite istrajni i održavajte svoj kurs profesionalnog djelovanja. Moguće iskušenje na polju ljubavi koje vreba i dalje iz vaših prošlih iskustava i poznanstava. Stres, napetost.

Vodolija

Priča svakako ide u onom pravcu koji vama odgovara i samo je potrebno imati strpljenja i ne praviti neke nepromišljene korake. Slobodne Vodolije, družite se, izlazite, budite opušteni. Prija vam ta sloboda trenutno. Dovoljno se odmarajte.

Ribe

Budite samouvjereni u iznošenju svojih stavova i ne obraćajte pažnju na eventualne zlurade komentare koji dolaze od osoba koje vam nisu naklonjene. Veoma ste strastveni i dobro raspoloženi pa se očekuje da se to odrazi i na dešavanja u vašem ljubavnom životu. Jačajte imunitet, čuvajte se infekcija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana