Horoskop za 17. avgust

GS
Horoskop za 17. avgust

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Forsiranjem i tvrdoglavim insistiranjem danas nećete mnogo postići, stoga bi vam od velike pomoći bila podrška osoba od autoriteta. Moguća iskušenja na ljubavnom planu vas očekuju na slavlju ili u provodu sa društvom. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Povoljan je dan za razmišljanje o pokretanju nekih starih, a novih poslovnih ideja. Posvetite dovoljno pažnje i opuštanju i odmoru. Mogli biste dragu osobu obradovati izlaskom ili posjetom dragim prijateljima. Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci

Razgovarajte i pregovarajte za sada, ali konačne odluke ostavite za naredne dane. Raznih ideja i planova imate kada je ljubav u pitanju, od vas dosta toga zavisi. Moguće manje reumatske tegobe.

Rak

Pune ruke posla imaće Rakovi posebno ukoliko im je nešto od obaveza zaostalo iz prethodnog perioda. Nemojte se samo fizički preforsirati, stižete sve da završite kako treba. Uglavnom vas očekuje stabilna i mirna atmosfera. Osjetljivost pluća, respiratornog sistema.

Lav

Evo povoljnog dana da se većina Lavova pozabavi dugoročnijim poslovnim planovima. Ne bi trebalo da sumnjate u iskrenost osjećanja koju vam pokazuje draga osoba. Zdravlje odlično.

Djevica

Nekoliko pozitivnih kontakata i dogovora kada je riječ o realizaciji nekih budućih planova očekuje Djevice tokom ove subote. Pokušajte da izbjegnete bilo kakve rasprave, budite strpljivi u ophođenju sa dragom osobom. Osim napetosti nema značajnijih upozorenja za zdravlje.

Vaga

Ništa spektakularno danas ne očekuje Vage, uglavnom će vam fokus biti na obavezama u vezi sa kućom i porodičnim okruženjem. Ukoliko ste slobodni, evo prilike da preuzmete inicijativu i krenete u susret novim izazovima kojih može danas biti nekoliko. Čuvajte donji dio leđa.

Škorpija

Povoljne su okolnosti za kraće poslovno putovanje ili eventualno postizanje pozitivnih dogovora sa potencijalnim novim poslovnim saradnicima Nije isključeno da vas draga osoba danas iznenadi nekim neobičnim prijedlogom, odreagujte. Zdravlje vrlo dobro.

Strijelac

Tipične Strijelčeve očekuje radni dan gdje bi moglo biti novih poslovnih dogovora i projekata. Bitno je da ne, žurite pažljivo analizirajte sve detalje. Mogli biste dragoj osobi prirediti neko prijatno iznenađenje. Osjetljivost grla, respiratornog sistema.

Jarac

Budite i danas vrijedni i od akcije, ali pokušajte da se fizički ne preforsirate. Ostavite dovoljno vremena i za odmor. Imate i vi i druga strana dovoljno resursa da radite na odnosu i unaprijedite ga u skladu sa vašim potrebama i očekivanjima. Sitnice su u pitanju. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Dosta pozitivnih informacija u vezi sa nekim budućim poslovnim dogovorima moglo bi danas da očekuje Vodolije. Ukoliko ste riješili da neke stvari izgladite, povoljne su okolnosti da to danas i učinite. Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Ribe

Smanjite fizičke aktivnosti danas i posvetite se odmoru i relaksaciji. Možete i negdje da otputujete. Iskoristite dan za druženje sa starim prijateljima, možda dobijete i neki koristan ljubavni savjet. Zdravlje vrlo dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana