Horoskop za 16. avgust

GS
Horoskop za 16. avgust

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Na mišiće, ali uspješno privodite kraju ovu radnu nedjelju. Većini Ovnova prijeko je potreban odmor pa izdržite još danas. Promjenljiv dan čeka vas na ljubavnom planu. Moguće su ozbiljne diskusije sa dragom osobom koje bi trebalo nekako izbjeći. Pričuvajte se fizičkih povreda.

Bik

Kraj radne sedmice Bikovi dočekuju uglavnom u sličnom raspoloženju kao prethodnih dana. Pokušajte da razumijete i popravite kompletnu atmosferu u sferi ljubavi tako što ćete pokazati dovoljno razumijevanja. Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci

Ukoliko se budete prevashodno bavili završavanjem ranije započetih poslovnih projekata, onda vas očekuje solidna završnica ove radne sedmice. Sve što ste očekivali prethodnih dana, a nije se ostvarilo u sferi ljubavi danas bi uz malo zrno sreće moglo da se ostvari. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Prilično uspješan radni dan nalazi se pred većinom Rakova. Dobro razmislite u vezi sa prijedlogom za nove poslovne projekte. Na prvi pogled stvari na polju ljubavnih relacija idu tokom koji vam potpuno odgovara. Ukoliko nije tako, onda učinite ono što je do vas da stvari dovedete u red. Zdravlje odlično.

Lav

Skoro čitav radni dan Lavove očekuju prepreke organizacione prirode. Ne žurite i po mogućnosti konsultujte još nekoga ko se razumije u problematiku. Ovaj petak makar u najavi ne donosi krupna dešavanja u sferi ljubavi. Bez značajnijih upozorenja što se tiče zdravlja.

Djevica

Solidan radni dan imaće većina Djevica pod uslovom da se pridržavaju osnovnih principa, da budu konkretne, detaljne i koncizne. Završavajte zaostalu papirologiju. Budite otvorenog srca i uma, moguće je bar da uživate u nekom flertu, neobaveznom ćaskanju. Moguće respiratorne tegobe.

Vaga

Dosta vremena i energije tokom ovog radnog dana Vagama će oduzeti provjera i analiza novih prijedloga za buduće profesionalne projekte. Bez obzira koliko ste u pravu ili baratate realnim činjenicama, one vam danas neće mnogo koristiti. Mogući problemi sa probavom.

Škorpija

Astrološki aspekti nagovještavaju solidnu završnicu radne sedmice za najtipičnije predstavnike ovog znaka. Nešto se ipak pokreće u smjeru koji vam odgovara. Prilično miran i opušten dan očekuje vas na ljubavnom planu. Moguće alergijske reakcije kože.

Strijelac

Nije povoljan dan da Strijelčevi započinju bilo kakve nove profesionalne projekte. Završavajte stare obaveze, a posebno sve ono što je vezano za papirologiju i formalnosti. Danas vas mogu izluđivati sitnice i nebitni detalji vezani za ponašanje drage osobe. Osim umora nema značajnijih upozorenja za zdravlje.

Jarac

Povoljne okolnosti pratiće Jarčeve ovog petka pa je preporučljivo da prvenstveno započete aktivnosti privedu kraju. Uglavnom stabilna ljubavna atmosfera očekuje vas danas, opustite se i ne razmišljajte previše. Osjetljivost respiratornog sistema.

Vodolija

Na kraju radne sedmice najtipičniji predstavnici Vodolija drže najvažnije poslovne konce u svojim rukama i uspješno privode kraju i najzahtjevnije poslove. Mogli biste fine trenutke da provedete u druženju sa dragim prijateljima koje možda duže vremena niste vidjeli. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Bez ozbiljnijih izazova i prepreka na profesionalnom planu kod Riba. Dosta vremena danas vam mogu oduzeti obaveze prema saradnicima iz bliskog okruženja. Dio vremena i energije biće vam potrebno za bar jedan lijep susret i događaj u sferi ljubavi, koji bi mogao da preraste u nešto značajnije. Respiratorne tegobe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana