Horoskop za 15. oktobar

GS
Horoskop za 15. oktobar

Pročitajte kakve planove zvijezde imaju za vas.

Ovan

Sa jednim od svojih najjačih aduta radnom energijom ne bi trebalo da imate nikakvih problema ovog dana, eventualno pokušajte da smanjite forsiranje tempa koji ostatak poslovnog okruženja nije u stanju da isprati. Potrudite se da vam posao ne bude danas glavna preokupacija. Iznenadite dragu osobu nekim sitnim znakom pažnje. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Koliko god vam se činilo da je nemoguće promijeniti neke situacije, promjene dolaze i to brže nego što ste mislili. Na ljubavnom planu danas su moguće iznenadne komplikacije, stoga pokušajte da napravite ustupak dragoj osobi i tako svedete štetu na minimum. Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Sve će se odvijati u nekom promjenljivom ritmu, što će zahtijevati od vas uključenost i preciznost. Zbog vašeg pretjeranog analiziranja i preispitivanja svega i svake situacije, možete gomilati stvari u sebi, a onda neka sitnica može da pokrene bijes koji završava ozbiljnom svađom sa partnerom. Biće vam neophodna ozbiljna samokontrola. Mogući problemi sa hormonskim disbalansom.

Rak

Vaše organizacione sposobnosti, promišljenost, praktičnost i racionalnost, pozitivan pristup saradnicima dolaze u prvi plan i mogu vam donijeti brojne benefite. Oboje ćete biti napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i nervozni, što može dovesti do distanciranja. Pojačan stres.

Lav

Veoma dinamičan i naporan dan očekuje Lavove. Posao će iziskivati mnogo energije, potrebna će vam biti pomoć i nemojte se ustručavati da je potražite na više provjerenih mjesta. Potrebno je da pokažete više prisustva, više ljubavi i pažnje da bi sve funkcionisalo kako treba i vi to sada možete i želite. Moguće probavne tegobe.

Djevica

Otvaraju vam se lijepe mogućnosti za saradnju sa inostranstvom, kao i neki novi saradnici koji će vam baš prijati. Osim naglašene potrebe drage osobe da više vremena provodite zajedno, nema naglašenih aspekata u sferi ljubavi za ovaj dan. Prekontrolišite krvni pritisak.

Vaga

Vage bi mogle da neke dogovore okončaju u najboljem mogućem interesu, uprkos zastojima koji ih očekuju. Ne dozvolite da se ljudi sa lošom energijom lijepe za vas, troše vaše resurse i skraćuju vam vrijeme za opuštanje. Zaštitite kožu od direktnog uticaja sunca, moguće su alergijske reakcije.

Škorpija

Neke razgovore ćete završiti mnogo uspješnije nego što ste se nadali, pogotovo ako se oni vezuju za dogovore u vezi sa finansijskim dijelom. Slobodne Škorpije, ne pojavljuje se trenutno ništa vrijedno pažnje, bavite se više sobom i radu na sebi i svom samopouzdanju, biće povoljnijih prilika. Moguća osjetljivost zglobova.

Strijelac

Većina Strijelčeva mogla bi da očekuje podršku nadređenih i pomoć u svakom segmentu. Iskoristite ovaj povoljan period da biste pokrenuli neke nove dogovore, saradnje. Oboje ste se okrenuli ličnim prioritetima i poslovima a vaš odnos ostavili po strani, što svakako nije neka pozitivna stvar. Mogući problemi sa zglobovima i sitnim kostima.

Jarac

Jarčevi, trebalo bi da se bavite zaostacima bilo da su oni kroz obaveze koje niste regulisali, bilo kroz papirologiju i dogovore. Energija, volja i optimizam biće prisutni i sigurno je da će ovo pozitivno uticati i na partnera. Vodite računa o krvnom pritisku.

Vodolija

Bilo bi dobro da pokušate da izbjegavate nesuglasice, rasprave većih razmjera, jer bi mogle da se završe loše po vaš nervni sistem. Dragu osobu mogli biste da iznenadite izlaskom na neko provjereno mjesto, prijalo bi vam svakako. Bez značajnijih upozorenja za zdravlje.

Ribe

Konkurencija u vašem najbližem poslovnom okruženju je prisutna i očekujte određene provokacije, koje vam na sreću ne mogu donijeti neku veću štetu. Aspekti ukazuju na novi ljubavni izazov na pomolu, koji može biti sasvim dobar uvod u neku novu emotivnu priču. Psihofizički umor, iscrpljenost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana