Horoskop za 15. avgust

G.S.
Horoskop za 15. avgust

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Kako biste izbjegli suvišne riječi, voljenoj osobi otvoreno recite šta vas muči. Iz letargije će vas trgnuti obećavajući razgovor ili sjajna ponuda. Veselite se, idete ka boljem. Zdravlje sasvim dobro.

Bik

Uživate u skladnoj vezi. I dalje treba da činite sve da ne zanemarite osobu koju puno volite. Imate određenih problema. Ako ih i ne riješite odmah, ne nervirajte se, dolazi rješenje. Više pazite na ishranu!

Blizanci

Kako znate, izbjegnite vezu koja nije ispunjena emocijama. Najiskrenije, vi želite čistu ljubav. Imate izoštren osjećaj za pravu stvar, a ovoga puta i za materijalnu stranu obavljenog posla. Imate pozitivnu energiju.

Rak

Spremni ste na sve da ugodite sebi, ali i voljenoj osobi. Slijedi lijepo, prijatno iznenađenje. Koristite više maštu i kreativnost. Samopouzdanje i improvizacija daju poslu notu šarma. Izađite, prošetajte.

Lav

Nemojte čekati da vam ljubav sama pokuca na vrata. Učinite i vi nešto za svoju sreću. Treba da uložite više truda i volje ako želite da napredujete. Uspjeh je pred vama, treba ga prepoznati. Psihofizički ste jaki.

Djevica

Okrenuti ste ljubavi. Sve više uživate u zagrljaju i pažnji osobe koju ste jednostavno očarali. Slijedi priznanje, što je podsticaj za još predaniji rad. Upoznaćete nekoga važnog za budućnost. Zdravlje odlično.

Vaga

Ustuknuli ste pred snagom ljubavi. Voljena osoba ne skriva emocije, naprotiv, ističe ih. Postoji nešto što se i u poslu zove doza umjerenosti. Tako se nećete previše iscrpljivati. Zdravlje je super.

Škorpija

Slijedi ugodno iznenađenje. Najvažnije vam je što znate da vas partner voli i poštuje. Naglašene su intelektualne sposobnosti u poslu. Naravno, važnu ulogu igra i vaša specifična priroda. Odlično raspoloženje.

Strijelac

Odvojite vrijeme za sebe, posvetite se partneru. Ako ste sami, upoznaćete sjajnu osobu. Finansijska situacija sve je bolja. Možete ostvariti nešto što dugo želite. Napredovanje, na primjer. Treba vam rekreacija.

Jarac

Slijedi zanimljivo poznanstvo. Pričekajte još malo, taktizirajte prije odlučujućeg koraka.  Iskoristite dan za značajnije poteze. Radite, ali ne pretjerujte, ne zamarajte se sitnicama. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Sigurni ste da partnera dobro poznajete i da znate koliko je vaša ljubav jaka. Slijedi olakšanje. Dosadilo vam je da se na poslu borite “protiv vjetrenjača”. Ipak, svjesni ste da vas ne mogu svi pratiti. Odlično se osjećate.

Ribe

Emocionalno ste distancirani od partnera. Bolje je da iskreno priznate šta vam smeta. Bez muke postižete rezultate za koje vam je nekada trebalo puno vremena i dokazivanja. Kao preporođeni ste.   

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana