Horoskop za 14. septembar

GS
Horoskop za 14. septembar

Pogledajte šta su nam zvijezde spremile za danas.

Ovan

Bez obzira što je prvi dan vikenda, danas je od tipičnih Ovnova realno očekivati dosta aktivnosti, prije svega na polju organizacije i komunikacije. Većina vaših današnjih ciljeva u sferi ljubavi takođe bi trebalo da bude realno ostvariva. Bitno je da imate fokus i idete korak po korak, a ne sve da riješite jednim potezom. Obratite neophodnu pažnju na urinarni trakt.

Bik

Većina osoba rođenih u znaku Bika danas može biti u kontra ritmu. Sa jedne strane, dosta nizak nivo energije, a sa druge strane nekoliko ideja prosto golica maštu. Zbog vidljive nedorečenosti i konfuznog ponašanja, ovaj dan nije povoljan za forsiranje bliskosti sa dragom osobom. Malo pasive može biti efektnije. Pad energije.

Blizanci

Najtipičniji predstavnici Blizanaca imaće danas veoma visok nivo energije i adrenalina pa bi bila šteta da to ne iskoristite na valjan način i budete aktivni. Današnje aktivnosti na polju ljubavi posmatrajte kao ulaganje za ljepšu budućnost. Moguće alergijske reakcije.

Rak

Dosta raznovrsnih obaveza čeka danas Rakove, a vaša energija nije baš na zavidnom nivou. Polako, bez žurbe, sve možete postići uz dobru organizaciju. Određena sumnja i preispitivanje ličnih osjećanja danas vam donosi nekoliko situacija da se ozbiljno zamislite i pitate šta želite od svog ljubavnog života. Moguće manje reumatske tegobe.

Lav

Praktično cijeli dan mogli biste da imate pojačan nemir i poriv za kretanjem. Neki poslovi mogu se veoma uspješno obaviti i u takvoj situaciji. Ništa bitno drugačije i suštinski novo nema u najavi ljubavnih dešavanja za ovaj dan. Posvetite se njegovanju postojećih partnerskih relacija. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Vaše organizacijske predispozicije danas mogu koristiti kako vama tako i drugima. Bavite se dugoročnim planovima. Posebno veliko angažovanje u sferi ljubavi danas vjerovatno niste ni planirali. Međutim, budite pripravni za promjenu osnovnih planova. Moguće respiratorne tegobe.

Vaga

Vrlo dobar dan prepun različitih aktivnosti nalazi se pred osobama rođenim u znaku Vage. Posebnu pažnju posvetite starim, dugogodišnjim saradnicima. Stare simpatije ako ih ima, trebalo bi da ostavite u uspomenama, jer mogu biti ozbiljna smetnja novim prilikama, koje možete očekivati praktično od danas. Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpija

Prvi dan vikenda je povoljan da predstavnici znaka Škorpije započinju važne razgovore i pregovore o novim profesionalnim projektima. Srce vas vjerovatno vuče i gura na jednu stranu, dok sa druge stižu vrlo intrigantne vibracije i signali. Nemojte predugo čekati sa odlukom. Mogući problemi sa kičmom.

Strijelac

Ova subota nije loša ukoliko želite da sredite neke zaostale račune i preispitate poslovne dogovore koji se iz različitih razloga do sada nisu realizovali. Vrlo širok front djelovanja u sferi ljubavi danas bi mogao da se otvori pred tipičnim Strijelčevima. Nije lako boriti se na više frontova, fokusirajte sa na najvažniji. Zdravlje vrlo dobro.

Jarac

Većina osoba rođenih u znaku Jarca danas neće biti najraspoloženija za duge priče i kompromisna poslovna rješenja. Potrudite se da sami sebi ne budete neprijatelj. Sasvim korektan dan možete očekivati, prvenstveno ako želite da provedete miran dan sa voljenom osobom. Nemir donosi olako prihvatanje površnog flerta. Nervoza, napetost.

Vodolija

Zasluženi planirani odmor danas vam mogu prekinuti neočekivani pozivi kako od starih tako i od novih poslovnih saradnika. Čeka vas dosta priče i objašnjavanja. Astrološki aspekti ukazuju da bi u sferi ljubavi bilo dobro da što manje pričate i kombinujete. Ako se ukaže fina prilika potrudite se da budete direktni i konkretni. Obratite pažnju na osjetljivost urinarnog trakta.

Ribe

Bilo kakve dodatne aktivnosti danas nisu poželjne. Većina predstavnika Riba imaće promjenjiv i nestabilan nivo energije i veoma je važno da je što racionalnije trošite. Pokušajte da lijepom i korektnom komunikacijom ublažite razloge za sumnju i nezadovoljstvo, koje već duži period unazad pokazujete. Izuzev izraženog osjećaja umora, nema značajnijih upozorenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana