Horoskop za 14. avgust

G.S.
Horoskop za 14. avgust

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Ove srijede Ovnove očekuje usporavanje ritma, što je i preporučljivo, posebno kada je u pitanju privođenje kraju već započetih obaveza. Može se očekivati bar jedan interesantan novi susret sa osobom koja od nedavno privlači vašu pažnju. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Bitno je da se adekvatno postavite i napravite prvi korak ka realizaciji novih poslovnih obaveza, koji zahtijevaju izvjesne promjene dosadašnjeg poslovnog režima rada. Kada je u pitanju osoba koja vam već izvesno vrijeme šalje pozitivne ljubavne signale, nemojte se i ustezati od direktnog pristupa. Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci

Potpuno je logično da uradite sve što je do vas da bi potencijalne prepreke, najvjerovatnije tehničke prirode, uklonili na ovaj ili onaj način, ali nemojte se previše nervirati ako u tome ne uspijete. Sasvim povoljan dan je da uz malo više angažovanja unesete vedrinu i dobro raspoloženje u vaš emotivni život. Promjenljivo raspoloženje.

Rak

Pozitivno razmišljanje i bolja sinhronizacija između vaših želja i tehničkih okolnosti trebalo bi i da dovedu do pozitivnih rezultata. Bez značajnijih promjena na vašem polju emotivno-ljubavnih relacija, što će vam donekle i odgovarati. Potrebna vam je fizika aktivnost.

Lav

Dosta neplaniranih dodatnih obaveza moglo bi danas Lavove da unervozi, posebno zbog ubrzanog tempa kojim treba odreagovati, ali i brojnih zastoja vjerovatno u vezi sa formalnostima. Sasvim drugačija situacija očekuje vas na polju ljubavi. Nemojte da vas iznenade pozitivni ljubavni signali koji mogu danas dopirati sa više strana. Vodite računa o kardiovaskularnom sistemu.

Djevica

Povećan obim posla pratiće Djevice i tokom ovog dana pa ne bi bilo loše ukoliko biste zatražili pomoć i izbjegli zamke potencijalnih grešaka, naročito u papirologiji. Vodite računa šta potpisujete. Ništa novo na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana, što ne znači da treba da ostanete pasivni. Potrebna vam je adekvatna psihofizička relaksacija.

Vaga

Fokus bi Vagama trebalo da bude na već započetim poslovnim projektima i nastojanju da ih što bolje i efikasnije privedu kraju. Potencijalno odličan dan je pred vama u sferi ljubavi, posebno ukoliko ste naumili da testirate svoj šarm i zavodničke predispozicije. Samo naprijed, ali bez velikih očekivanja. Zdravlje odlično.

Škorpija

Ključno je da ništa ne forsirate i svojim nestrpljenjem dodatno otežate sopstveni poslovni položaj. Korak po korak, ne žurite, vrijeme je na vašoj strani. Budite pripravni, obratite pažnju na sitne detalje i pokušajte da pravilno protumačite signale koji vam danas mogu pristizati od potpuno nove interesantne osobe. Psihofizički umor.

Strijelac

Nove promijenjene okolnosti ovog dana ne bi trebalo da utiču negativno na Strijelčeve te uz malo taktike uspjećete da pronađete najbolje rješenje. Za konačno zadovoljavajuće rezultate na vašem ljubavnom planu biće neophodno da se adekvatno angažujete i prije svega fokusirate na željeni cilj. Čuvajte se prehlade.

Jarac

Korak po korak i Jarčevi stižu da se na vrijeme i na veliko zadovoljstvo izbore sa svim profesionalnim izazovima. Zategnutu situaciju na polju partnerskih odnosa ne možete riješiti ignorisanjem i krutim stavovima, uložite malo više energije i truda, jer to vaša draga osoba zaslužuje. Moguća nesanica.

Vodolija

Ukoliko nema mnogo toga da se okonča iz prethodnog perioda, onda neće smetati da napravite kraći pregled i prekontrolišete svoja ranije data obećanja, jer ne bi bilo mudro to prenijeti u novo profesionalno poglavlje. Dobar je dan za neko novo poznanstvo bazirano na opuštenoj priči, flertu. Za konkretnije ljubavne poteze sačekajte povoljniji period. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Nemojte se nervirati ukoliko budete neke trivijalne poteze tokom ovog dana morali više puta da ponovite. Sve ide u rok službe. Bilo bi mudro da prvo procijenite situaciju, a ne da se zaletite na prvu loptu, onako tipično sanjalački, kako samo vi Ribe to znate. Obavite rutinske ljekarske preglede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana