Horoskop za 12. oktobar

G.S.
Horoskop za 12. oktobar

Pročitajte kakve planove zvijezde imaju za vas.

Ovan

Potreban vam je odmor od svega pa ovaj dan iskoristite da se opustite i odradite samo ono što je neophodno. Izvjesne lijepe trenutke trebalo bi da posvetite voljenoj osobi. Prijalo bi neko iznenađenje, poklončić. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Opušten dan bez nekih velikih radnih akcija je pred Bikovima. Vi treba da ste danas na prvom mjestu. Ovo je jedan od onih dana za uživanje, mali savjet nemojte da pretjerate sa hedonizmom. Zdravlje odlično.

Blizanci

Moguć kontakt sa nekim od bivših saradnika koji bi vam mogao puno pomoći u vezi sa nekim poslovnim aktivnostima. Iznenadni poziv mogao bi veselo da oboji cijeli ovaj dan na vašem ljubavnom polju. Budite spremni za reakciju. Moguće respiratorne tegobe.

Rak

Očekuje vas podrška iz prijateljskog okruženja vezana za neke nove poslovne aktivnosti, možda čak i zajednički posao. Slobodni Rakovi mogli bi da očekuju neko fino novo poznanstvo ukoliko izađu i budu u društvu prijatelja ili poznanika. Bez značajnijih upozorenja za zdravlje.

Lav

Moguće je da vas očekuje podrška nekih bitnih osoba kada je pokretanje nekog posla ili neke vaše ideje u pitanju. U svakom slučaju dan je povoljan za sve vrste poslovnog angažovanja. Izvjesnu dozu strpljenja trebalo bi danas da pokažete i na polju ljubavi i tako pokušate da izbjegnete ishitrene poteze i odluke. Zdravlje odlično.

Djevica

Poslije dužeg vremena Djevice bi trebalo da imaju dan sa dosta slobodnog vremena i mogućnosti da se posvete djelatnostima koje im nisu u prvom planu. Povoljan je dan ukoliko ste planirali neke zajedničke aktivnosti, možda rekreaciju ili putovanje sa dragom osobom. Moguće alergijske reakcije.

Vaga

Iako je subota Vage bi mogle da očekuju pune ruke posla. Ništa strašno, odredite prioritete i ne bi trebalo da imate većih zastoja. Pokušajte da ublažite nezadovoljstvo drage osobe spremnošću da saslušate problem i otvoreno porazgovarate o svemu. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpija

Neke nove i ideje i planovi vam se već duže vremena motaju po glavi, ali nikako da ih pokrenete. Danas imate povoljnu priliku. Strast će danas biti vaš veliki pokretač pa se očekuje da na ljubavnom polju pokažete svoje umijeće. Zdravlje odlično.

Strijelac

Za najtipičnije Strijelčeve biće najvažnije da ne žure u obavljanju osnovnih poslovnih zadataka, jer ništa nećete postići. Imate dovoljno vremena. Vidljivo razočaranje može vas pratiti tokom cijelog dana ukoliko ne uspijete da iskontrolišete svoju impulsivnost i ishitrene odluke. Pad imuniteta.

Jarac

Jarčevi bi ovu subotu o pitanju obaveza trebalo da okončaju na što jednostavniji način, opušteno i bez žurbe. Opuštena atmosfera i prijatno društvo, daće vam tokom ovog vikenda realne šanse da doživite nekoliko lijepih trenutaka, ukoliko ih posvetite dragoj osobi. Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Očekuju vas neki povoljni dogovori i razgovori tokom ovog dana koji bi vam mogli biti veoma značajni prije svega u finansijskom smislu. Ukoliko ste slobodni novi emotivni izazovi dolaze i to uglavnom preko prijatelja, društvenih veza i interneta. Zdravlje odlično.

Ribe

Nekoliko važnih razgovora mogli bi danas da očekujete i konačno neke stvari pokrenete u smjeru koji vam odgovara. Danas vas u sferi ljubavi može očekivati zanimljiva komunikacija sa novom simpatičnom osobom iz poslovnog okruženja. Zdravlje vrlo dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana