Horoskop za 12. jul

G.S.
Horoskop za 12. jul

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Neće biti loše da poslušate savjet dobronamjernih saradnika iz vašeg poslovnog okruženja, koristiće vam. Novo poznanstvo moglo bi danas da bude test vaših zavodničkih umijeća. Uživajte. Zdravlje vrlo dobro. 

Bik

Odredite prioritete i krenite korak po korak u realizaciju. Ne bi bilo loše da danas sve radite bez nekog većeg forsiranja, opušteno. Ukoliko ste do sada imali bilo kakvih nedoumica i neriješenih pitanja, evo prilike da ih uspješno razriješite. Zdravlje odlično.

Blizanci

Nemojte se brinuti ako nešto od zacrtanih obaveza ne uspijete na vrijeme da završite, ionako ste sebi vjerovatno natovarili previše. Moguće novo poznanstvo u najavi, moglo bi da bude nagovještaj promjena i nove lijepe ljubavne priče. Budite veseli i šarmantni. Zdravlje odlično.

Rak

Dosta vremena i energije oduzeće vam rješavanje problema zaostalih iz prethodnog perioda, ali to ne bi trebalo da vas previše optereti. Potrudite se da sve strpljivo objasnite dragoj osobi, posebno ukoliko dođe do pogrešnog tumačenja argumenata i slično. Osjetljivost pluća.

Lav

Ne bi bilo loše da vaše poslovne zamisli realizujete etapno, korak po korak, nemate nijedan razlog za žurbu i forsiranje, a imate velike šanse da napravite propust ili grešku. Preispitivanje nekih vaših stavova i ponašanja, moglo bi danas da bude tema vaših partnerskih razgovora. Trebalo bi da naiđete na razumijevanje od suprotne strane. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Djevice ne bi trebalo da žure kako sa donošenjem nekih važnih odluka tako i sa pokretanjem nekih novih ideja. Strpljivo sačekajte povoljan momenat, vrijeme radi za vas. Fokus ovog petka vrlo vjerovatno vam neće biti na ljubavnoj sferi, ipak se potrudite da ne zapostavite dragu osobu. Pad imuniteta.

Vaga

Vrlo dobra komunikacija i dobro osmišljen plan realizacije mogli bi danas da Vage postave u centar profesionalnih zbivanja. Oni predstavnici ovog astrološkog znaka koji su voljni da krenu u osvajačke akcije imaju danas veoma povoljne predispozicije da zablistaju svojim šarmom. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Povećan obim obaveza zahtijevaće od Škorpija dodatnu reorganizaciju. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć saradnika od povjerenja. Prosječan dan ili možda ispod prosjeka očekuje vas na ljubavnom planu. Možda nije loše da inicijativu prepustite drugoj strani. Moguća nervoza, napetost.

Strijelac

Još jedan naporan radni dan nalazi se pred Strijelčevima, razilaženje u stavovima i nesporazumi za saradnicima mogu vam dodatno zakomplikovati poslovnu situaciju. Bez nekih izazova na vašem polju ljubavi. Budite iskreni i otvorenog srca. Potreban vam je odmor.

Jarac

Nemojte se nervirati ukoliko ostali saradnici ne stižu da isprate vaš ritam, poradite na eventualnom spuštanju kriterijuma. Trebalo bi i ovaj petak da okončate nekim lijepim, pozitivnim dešavanjima u vašem ljubavnom životu. Dovoljno se odmarajte.

Vodolija

Nervoza zbog osjećaja da ste u nekakvom kontra ritmu danas može biti dodatno pojačana kritičkim komentarima na račun vaše profesionalnosti. Ne uzbuđujte se previše. Vrijeme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova za uređenje životnog prostora ili sve vezano za zajedničko provedeno vrijeme. Moguća glavobolja.

Ribe

Provjeravajte sebe dva puta u svemu što radite, jer možete biti danas pomalo konfuzni i skloni pravljenju grešaka. Promjenljivo raspoloženje i nedostatak fokusa može se negativno odraziti na ljubavnu sferu. Pokušajte da otkrijete uzroke nezadovoljstva. Dovoljno se relaksirajte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana