Horoskop za 12. avgust

G.S.
Horoskop za 12. avgust

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Ponavljate stare greške i u tome nemate mjeru. Imali ste šansu još odavno da se izvučete, ali se svjesno niste još pripremili za tako nešto. Pokazujete pojačanu emociju za ono što vam se pruža kao izazov dana. Jedna Devica može da vas zainteresuje dovoljno, ovaj put. Pojačana psiha.

Bik

Volite da radite stvari vama svojstvene, jer ste u duši hedonista i ne očajavate ukoliko vam ne ide u ovom trenutku baš najbolje. Ne želite da mijenjate ambijent u kome trenutno živite sa svojim partnerom, ali se desi ponekad da se osamite i mislite samo na svoje lične interese. Smanjite unos slatkiša.

Blizanci

Niste na trenutak obratili pažnju na troškove,koji su vam se nagomilali već neko vrijeme. Pokušajte da ih rješavate u narednom periodu. Pojaviće vam se osoba odranije jer imate karmički dug. Pokazujete određenu nervozu uz ove aspekte koji vas podsjećaju na prošle događaje. Izdržljivi ste.

Rak

Nemate vremena da se opustite i radite stvari bez razloga. Imate na umu mnogo toga trenutno da riješite mirnim putem. Osjećate da ste dovoljno staloženi. Ne pokazujete emociju prema trenutnom partneru. Želite mnogo bolji ambijent, ali se druga strana sa tim ne slaže u potpunosti. Pojačavate tempo rada.

Lav

U suštini ne krivite nikoga za propuste koje ste pravili neko vrijeme. Trenutno se opustite i pokušajte da donesete solidnu odluku. Ukoliko vam predstavlja veći izazov jedna Riba, ništa vas neće zaustaviti da priđete. Imate na umu odlične ideje kada je vaš emotivni segment u pitanju. Povišen krvni pritisak.

Djevica

Vaše radno mjesto i obaveze iziskuju mnogo više vremena od onoga koje ste planirali. Morate da budete dovoljno fleksibilni i u fokusu samih detalja. Imate na umu da promijenite ambijent na polju emocija. Skloni ste većem flertu nego inače. Solidno danas.

Vaga

Ne pokušavajte da se pomirite sa kolegom koji je loše reagovao na sve vaše argumente. Morate na vrijeme da se izvučete iz situacije u kojoj ste trenutno. Ponavljate greške odranije i ne želite da se nešto ozbiljnije desi sve dok se ne otvore nove mogućnosti. Smatrate da vrijedite više od kandidata koji vam se pojavljuju. Glavobolja.

Škorpija

Ukoliko ste mislili da sve svoje probleme možete da riješite kasnije ne zaboravite da to možete većinom i danas da uradite. Ponašate se u skladu sa svojim osjećanjima i u tome vas podržava partner. Ono što vam ne ide pod ruku jesu mali izleti ljubomore. Uveliko ste u formi.

Strijelac

Planirate da se zaposlite u inostranoj kompaniji i to vam daje poveći entuzijazam. Podrška od strane ljudi koji vas cijene može da vam mnogo znači. Oni koji su u braku ili jačoj ljubavnoj vezi ne treba da se otvoreno postavljaju prema drugoj strani koja ima jake argumente protiv vašeg ponašanja. Pokušajte da se opustite.

Jarac

Polje karijere vam je solidno naglašeno da možete da planirate određene promjene u svom poslovnom portfoliju. Slijedi vam odličan poslovni izbor.

Ne odustajete od jedne Djevice. Možete imati pomalo neprijatnih situacija. Poštedite se tog bola. Aktivirajte se i više vježbajte.

Vodolija

Ponašate se dovoljno zrelo na projektu koji radite. Budite dovoljno otvoreni za nešto više ovaj put od onoga što ste planirali da uradite. Ukoliko ste sami ne odustajte od jedne Škorpije. Poznajete i jednu Ribu pa se ovdje može reći da postoji i malo veći izbor na emotivnom planu. Povišen holesterol.

Ribe

Imate na umu da promijenite pojedine detalje svog poslovnog plana. Niste morali da se žrtvujete u većoj mjeri, ali se ipak isplatilo sve što ste do sada uložili. Niste imali namjeru da povrijedite partnera, ali se sve nekako iskomplikovalo na vašu štetu. Budite uporniji kada su vaše želje u pitanju. Povišen holesterol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana