Horoskop za 11. oktobar

GS
Horoskop za 11. oktobar

Pročitajte kakve planove zvijezde imaju za vas.

Ovan

Posljednjeg radnog dana u sedmici Ovnove očekuje dosta veći obim posla, što može izazvati dodatnu napetost. Bitno je da ne brzate, radite u svom ritmu i krajnji rezultat će biti pozitivan. Ukoliko vas poslovne obaveze ne opterete previše, imate solidne aspekte da se opustite i na pravi način posvetite voljenoj osobi. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Relativno stabilan, ali dosta naporan radni dan očekuje Bikove. Trebalo bi da poradite na boljoj organizaciji. Neki novi i neočekivani scenariji na polju ljubavi trebalo bi da vas tokom ovog dana zaobiđu, a na vama je da uživate u finim trenucima sa voljenom osobom. Bez značajnijih upozorenja za zdravlje.

Blizanci

Evo jednog radnog dana da tipični Blizanci lako i uspješno započnu više poslovnih zadataka, uz mogućnost da za to budu i adekvatno nagrađeni. Moguće poznanstvo sa zanimljivom osobom na nekom skupu ili javnom okupljanju. Uživajte u prijatnim trenucima. Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Rak

Veoma povoljan radni dan je pred Rakovima, da na vrijeme i onako kako su zamislili ostvare sve zacrtane ciljeve. Nije isključeno da priteknete u pomoć i nekom od kolega iz poslovnog okruženja. Bez nekih kapitalnih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu, a čini se da vam to i odgovara. Zdravlje vrlo dobro.

Lav

Posljednji radni dan u sedmici donosi dosta posla i obaveza najtipičnijim predstavnicima astrološkog znaka Lava. Dobra organizacija biće dovoljna da sve prođe bez većih komplikacija. Evo dana da se najviše posvetite realnijem sagledavanju postupaka i ponašanja drage osobe. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Kraj radne sedmice Djevice dočekuju poprilično umorne, ali što je vrlo bitno, imaćete razumijevanje i podršku od strane poslovnih saradnika. Dan je veoma povoljan da se posvetite dragoj osobi, uz moguću sitniju korekciju plana od prvobitno zamišljenog. Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Vaga

Uopšteno posmatrano, ovaj radni dan može biti vrlo pozitivan za većinu Vaga i njihov poslovni angažman. Bitno je samo da odredite i poštujete prioritete. Ukoliko želite jasniju situaciju u sferi ljubavi, biće potrebno da konkretnim ponašanjem direktnije pokažete šta su vam najvažniji ciljevi. Zdravlje sasvim zadovoljavajuće.

Škorpija

Nema prepreka tokom ovog petka za većinu predstavnika astrološkog znaka Škorpije, tako da mogu sa zadovoljstvom da konstatuju da je jedna uspješna radna sedmica iza njih. Lijepih motiva za razmišljanje trebalo bi da imate i na polju ljubavnih relacija. Zdravlje odlično.

Strijelac

Vidljiv radni elan i želja za dokazivanjem biće danas prisutni kod većine osoba rođenih u astrološkom znaku Strijelca, ali uz oprez zbog promjenljive radne energije. Nemojte se nepotrebno preopteretiti. Neće vam biti lako da se danas izborite sa sopstvenim nestrpljenjem i sumnjama u sferi ljubavi. Zdravlje vrlo dobro.

Jarac

Većina Jarčeva ima sasvim pristojne izglede da kraj radne sedmice dočeka na sasvim zadovoljavajućem nivou uspješnosti. Uživajte ovog petka u ljepoti obostranih emocija sa voljenom osobom. Zdravlje sasvim solidno.

Vodolija

Dinamičan, ali i uspješan radni dan je pred Vodolijama, da se sa manje nerviranja, prihvatajući savjete od pouzdanih saradnika, izbore sa svim poslovnim izazovima. Izazova, posebno ne onih neprijatnih, ne bi trebalo da bude na polju ljubavnih relacija. Moguća nesanica.

Ribe

Prilično sadržajan radni dan na polju profesionalnog angažovanja očekuje većinu Riba. Moguće je da vam bude ponuđeno i unapređenje. Sadržajan i finim emocijama obojen dan bi mogao da vas očekuje kada su nova poznanstva u pitanju. Moguće

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana