Horoskop za 12. jun

G.S.
Horoskop za 12. jun

Svaki dan trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Potrudite se da poštujete dogovor koji imate sa partnerom. Obratite pažnju na važne sitnice koje otkrivaju nečije namjere. Važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa uspješnim ili uticajnim saradnicima. Nema razloga da precjenjujete lične mogućnosti.

Bik

Partner umije da vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju povod za zajedničku sreću i zadovoljstvo. Neko pokušava da vas navede na drugačije mišljenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova. Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji, opustite se.

Blizanci

Dok bliska osoba rješava zajednički problem, vi uporno ponavljate pogrešne poteze ili pogrešnu priču. Suviše ste uznemireni. Položaj Mjeseca utiče na vašu pretjeranu sentimentalnost u poslovnim susretima i na velike ambicije. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Rak

Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doći na svoje mjesto. Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos. Potrudite se da poboljšate kondiciju.

Lav

Novi događaji mogu da poremete vaš odnos sa bližom okolinom. Preispitajte svoju emotivnu vezu sa jednom dragom osobom. Suviše ste zaokupljeni ambicijama, tako da ne primjećujete nove događaje koji brinu vašu okolinu. Sve ima svoju cijenu. Prijaće vam psihofizička relaksacija.

Djevica

Ako želite da sve funkcioniše na besprijekoran način, morate imati dobru volju i određene manire u susretu sa dragom osobom. Sačuvajte optimističko raspoloženje, važno je da pratite poslovni trend koji vam omogućava širu afirmaciju među saradnicima. Zračite pozitivnom energijom i djelujete podsticajno na okolinu.

Vaga

Priuštite porodici ili voljenoj osobi dobru zabavu. Uz iskrene namjere usrećite osobu do koje vam je stalo. Dobar izbor proizlazi iz konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja. Prijaće vam neka dodatna aktivnost, kao psihološka relaksacija.

Škorpija

Osjećate emotivni uzlet, neko vas inspiriše za dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe. Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije, nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Unosite više vitamina i tečnosti u svoju ishranu.

Strijelac

Emotivno zadovoljstvo proizlazi iz susreta sa dragom osobom. Imate dobru ideju kako da privučete nečiju pažnju. Prihvatite korisnu ideju o poslovnoj saradnji i dokažite svoje sposobnosti. Nema potrebe da odgađate zajedničku akciju. Prijaće vam vitaminska ishrana.

Jarac

Budite diskretniji u različitim susretima i dobro procijenite svoje mogućnosti prije nego što pokrenete ljubavnu varnicu. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike da biste ostvarili zajedničke interese. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Vodolija

Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali činite niz pogrešnih stvari. U poslovno-finansijskom smislu zaboravite na prevelike ambicije ili na želju za prisvajanjem tuđih rezultata. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Ribe

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Prihvatite sve što dobijate od bliske osobe. Stvari koje prećutkujete pred poslovnim partnerima lako mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Prijaće vam više sati zdravog sna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana