Horoskop za 11. jul

GS
Horoskop za 11. jul

Pogledajte dnevni horoskop za utorak, 9. jul 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Početak može biti silovit i vrlo ambiciozan, ali pazite da vas zaostaci i papirologija malo ne uspore. Vrlo dobar dan za tipične Ovnove za razmjenu pažnje i najfinijih osjećanja s osobom do koje im je stalo. Prestanite s igrama toplo-hladno. Mogući problemi sa sinusima.

Bik

Bikove očekuju teške okolnosti na poslovnom planu, ali danas bi vam mogao pomoći neko iz prošlosti. Ovaj dan možete dodatno začiniti nekim lijepim događajem na ljubavnom planu, opuštenim druženjem i izlaskom na neko lijepo mjesto sa voljenom osobom. Zdravlje odlično.

Blizanci

Blizance očekuje pomalo haotičan početak radnog dana, uz poslovni angažman na više strana. Čeka vas puno papirologije i razgovora. Dio već spomenutog haosa logično će se prenijeti i na ljubavnu sferu, ali na ovom polju imate realne šanse da barem jednu situaciju preokrenete u svoju korist. Nema značajnih upozorenja za zdravlje.

Rak

Nadređeni i saradnici će vas požurivati, a vi ubrzavate i komplikujete što je više moguće, prvenstveno jer gubite puno vremena na detalje ili pravite sitne greške. Događaji na vašem ljubavnom horizontu danas se najvjerovatnije neće mnogo razlikovati od onoga što ste imali juče. Mogući hronični respiratorni problemi, alergije, astma, čuvajte se.

Lav

Tipične Lavove danas očekuje dosta promijenjenih okolnosti u sferi poslovnog segmenta, na neke od njih nećete moći uticati. Više se usredsrijedite na trenutne obaveze. Nema naznaka kapitalnih događaja na ljubavnom planu tokom današnjeg dana. Budite iskreni u pogledu svojih namjera. Osjetljivost zglobova.

Djevica

Pred Djevicama je vrlo naporan dan, jer uz trenutne, mogu se očekivati ​​i neke neočekivane dodatne obaveze. Nemojte se previše nervirati, već se bacite na posao. Zbog promjenljivog raspoloženja mogli biste aktivirati neke teške priče i teme iz prošlosti. Pokušajte to izbjeći danas. Pravo je vrijeme za promjenu loših navika.

Vaga

Ne gubite vrijeme na nepotrebne stvari, poslove, ljude. Fokusirajte se na ono što vam je stvarno važno i učinite to na profesionalan način. Vrlo povoljan dan da popustite mnoge ljubavne stege i kočnice, odnosno da se prepustite strasti i uživate. Moguća glavobolja.

Škorpija

Tipične Škorpije danas očekuje dosta poslovnog angažmana, posebno na polju organizacije, ali sve ćete uspjeti da završite na vrijeme. Budite realniji u svojim očekivanjima i nema problema kada su u pitanju ljubavna iskušenja, a danas bi ih moglo biti nekoliko. Moguća nervoza, napetost.

Strijelac

Nemojte odustati, ali nemojte ni forsirati, upotrijebite neku bolju taktiku kako biste dobili podršku i razumijevanje poslovnog okruženja koje vam je potrebno. Ako se radi o ljubomori ili sumnjičavosti, potrebno je takva razmišljanja sasjeći u korijenu prije nego što postanu veći problem u vezi. Osjetljivost zglobova.

Jarac

Dan sličan prethodnom očekuje većinu tipičnih predstavnika Jarca. Povećan obim posla, s puno promjenljive energije i brojnim izazovima u komunikaciji. Iako ne želite da se vraćate u prošlost, svjesno ili nesvjesno je prizivate i ne možete izbjeći komunikaciju s osobom koja vam je prije mnogo značila. Moguća nesanica.

Vodolija

Vodolijama se i danas mogu pojaviti razne prepreke na poslovnom planu, posebno na polju komunikacije i organizacije. Važno je fokusirati se na to da ih savladate sa što manje nervoze. Običan ljubavni dan, opušten, bez ikakvih naznaka bitnih događaja, pa ako vam tako odgovara, uživajte, u suprotnom, potrudite se malo više. Stres, nervoza.

Ribe

Ribe bi danas posebno trebalo da obrate pažnju na greške, propuste, papirologiju, dokumentaciju i da pripaze, moguće je da u haosu nešto izgube. Ne bi bilo dobro da svoju nervozu s posla danas prenesete na ljubavnu sferu. Budite što tolerantniji. Izbjegavajte zadimljene, zagušljive prostorije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana