Horoskop za 10. jul

GS
Horoskop za 10. jul

Pogledajte dnevni horoskop za utorak, 9. jul 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Budite strpljivi i što precizniji, odnosno nemojte odustajati od svojih stavova ma koliko puta bude neophodno ponavljati najsitnije detalje kako biste ostvarili zacrtan cilj. Nema razloga za bilo kakvu žurbu kada je ljubav u pitanju, tek vam predstoje dani za uspješne ljubavne akcije. Pad imuniteta.

Bik

Prilično naporan i zahtjevan dan je pred većinom Bikova na polju poslovnih aktivnosti. Moraćete da ubacite u veću brzinu, kako biste sve uspjeli adekvatno da obavite. Nije loš dan da neku od svojih ljubavnih zamisli sprovedete u djelo. Samo naprijed. Moguća glavobolja.

Blizanci

Promjenljiva poslovna klima očekuje Blizance tokom ovog dana, počev od izmjene nekih planiranih aktivnosti pa do odlaganja nekih dogovora za kasniji period. Za slobodne pripadnike znaka, kreće period društvene aktivnosti, više izlazaka i druženja sa prijateljima, a uz to idu i zanimljiva poznanstva. Možete i uploviti u novu vezu. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Sve ono što budete pokušali na brzinu da riješite vjerovatno je da ćete se u istom i zapetljati i izgubiti mnogo vremena, a nisu isključene ni greške. Usporite. Slobodni Rakovi, otvaraju se mogućnosti za ozbiljnije ljubavne priče. Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Objektivno možete više i bolje, ali ponekad su prateće okolnosti toliko nenaklonjene, da čak i ogromna lavovska energija bude nedovoljna za promjenu odnosa snaga. Poradite na fokusu, ne dozvolite da vam nebitni detalji odvlače suviše vremena i energije. Slobodni Lavovi, jedna osoba vam je izuzetno interesantna. Ipak, jedna doza opreza će i te kako postojati kod vas. Opterećenje kičmenog stuba.

Djevica

Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć osoba iz bliskog okruženja, ukoliko negdje zapnete zbog nekih iznenadnih promjena dogovora, ili načina dalje realizacije. Neke poteze ćete možda morati da ponavljate. Slobodne Djevice sa osobom koju ste upoznali u proteklom period možete imati sve ljepšu i opušteniju komunikaciju, savjet je nemojte žuriti, neka sve ide svojim tokom. Moguće stomačne tegobe.

Vaga

Bilo bi dobro da se danas maksimalno angažujete i pokušate da završite sa zacrtanim obavezama na vrijeme. Mogu se pojaviti problemi koji se odnose na rokove koje morate ispoštovati naročito kada je papirologija u pitanju. Moguće novo poznanstvo sa novom simpatičnom osobom koja će vas na prvi pogled zainteresovati. Uživajte. Moguća glavobolja.

Škorpija

Dan sličan prethodnom očekuje većinu tipičnih Škorpija. Budite strpljivi i fokusirani na ono što radite. Neke sitnice vam mogu stvoriti manje tenzije i negativno raspoloženje, ali sve je srećom prolaznog karaktera. Prijala bi vam umjerena fizička aktivnost.

Strijelac

Pokušajte tokom ovog dana da nervozu ne prenosite na polje poslovnog djelovanja, jer su moguća kašnjenja, odlaganja, problemi sa papirologijom, dogovorima. Ako ne budete pronašli druge načine da se opustite, onda bi potencijalna dešavanja u sferi ljubavi mogla da budu od koristi. Osjetljivost zglobova.

Jarac

Mudro razmislite prije nego što se sa nekim posvađate danas. Komunikacija vam neće biti jača strana, stoga birajte riječi. Ako vam je to u interesu, onda bi bilo logično da se prepustite osjećanjima i za nijansu više oslonite na drugu stranu, nego što ste to inače navikli. Opustite se i uživajte. Moguće probavne tegobe.

Vodolija

Potrudite se da bar malo smanjite veliko rasipanje energije, ali i da selektujete obaveze po prioritetima, kako biste izbjegli prenatrpanost obavezama i samim tim izazove u komunikaciji sa saradnicima. Povoljna je astrološka klima ukoliko ste naumili da sebi i dragoj osobi priuštite neki odmor, ili kraće putovanje. Uživajte. Potrebna vam je psihofizička relaksacija, više kretanja.

Ribe

Nešto sporiji ritam očekuje Ribe tokom ovog dana, nemojte da vas to demotiviše. Obratite pažnju na bitne detalje, jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira. Osjećati ćete se pomalo nesigurno, a kod nekih se čak mogu javiti sumnje u vjernost druge strane. To je posljedica vaših unutrašnjih nemira i nekih razgovora koji vodite sami sa sobom. Moguća glavobolja, nervoza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana