Horoskop za 10. avgust

Tanjug
Horoskop za 10. avgust

Svakog dana trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Prvi dan vikenda dolazi kao poručen za većinu rođenih u znaku Ovna, da se dobro odmore, ali i da preispitaju neke važne dogovore iz prošle sedmice. Ova subota nije loša za uspješan dan u sferi ljubavi, samo pod uslovom da preuzmete inicijativu i tako pokrenete nova dešavanja. Zdravlje je vrlo dobro.

Bik

Bikovi mogu biti u malom kontraritmu što se tiče realizacije planiranih obaveza. Ništa strašno, uspjećete sve da završite. Nedostatak motivacije biće najveća prepreka da napravite bilo kakav plan na polju ljubavi pa je najbolje da se posvetite sebi. Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Pred Blizancima je dobar dan za uspješno privođenje kraju obaveza koje se vuku već neko vrijeme unazad. Zatražite pomoć ukoliko je potrebno. Budite promišljeni i realno sagledajte sve opcije u vezi sa novom simpatijom. Vodite računa o ishrani.

Rak

Držite se plana i nema razloga za nezadovoljstvo. Ostavite dovoljno vremena da se posvetite sebi i dragim osobama koje vas okružuju.

Bez nekih kapitalnih promjena na vašem ljubavnom horizontu tokom ove subote. Prepustite inicijativu drugoj strani. Zdravlje je vrlo dobro.

Lav

Većina Lavova prvi dan vikenda dočekuje energetski ispunjeno pa je sasvim izvjesno da prioritetne aktivnosti budu na relaksaciji ili nekoj sportskoj aktivnosti. Bilo bi lijepo da se relaksirano provede dan i u sferi ljubavi, opustite se i uživajte u razmjeni emocija sa voljenom osobom. Moguće alergijske reakcije.

Djevica

Ovo nije povoljan dan da se Djevice pozabave planiranjem i eventualnim sklapanjem novih poslovnih dogovora. Vaše aktivnosti na polju ljubavnih relacija tokom ove subote mogu naići na fino razumijevanje drage osobe, naročito ako budete suptilni. Zdravlje je vrlo dobro.

Vaga

Vrlo dobar radni dan mogle bi da imaju osobe rođene u znaku Vage, pogotovo ako su angažovane u sferi kreativnih djelatnosti. Ukoliko ste fokus usmjerili prema nedavno upoznatoj osobi, nije loš dan da sa osmijehom i šarmom krenete u osvajanje. Zdravlje je vrlo dobro.

Škorpija

Tipične Škorpije trebalo bi da se potrude da izbalansiraju obaveze i vrijeme za opuštanje. Potrebna vam je energija za naredni poslovni ciklus. Nema razloga da ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom danas bilo šta mijenjate. Opustite se i uživajte. Dovoljno se naspavajte.

Strijelac

Subota nije povoljan dan da Strijelčevi bilo šta forsiraju prilikom eventualnih poslovnih pregovora, fokus neka vam bude na taktičnom ispitivanju terena. Odličan dan mogli bi da imate u sferi ljubavi, prvenstveno ako ste spremni za pomalo intrigantna poznanstva, enigme. Slaba cirkulacija.

Jarac

Evo jednog dana da i najtipičniji predstavnici Jarčeva malo odahnu, kada su obaveze u pitanju i posvete se nekim rekreativnim aktivnostima.

Bez značajnijih promjena u odnosu na prethodni dan što se ljubavne sfere tiče. To međutim ne znači da treba da budete pasivni. Zdravlje bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Prvi dan vikenda odlične mogućnosti donosi Vodolijama za preispitivanje ličnih stavova i da se pripreme za sljedeće profesionalne izazove. Fina i neobavezna komunikacija, kao i opuštena atmosfera sasvim su dovoljni da ovaj dan provedete prijatno, bez velikih očekivanja. Zdravlje je odlično.

Ribe

Ne planirajte previše obaveza i ne žurite sa novim idejama tokom prvog dana vikenda. Fokus neka vam bude na radu na sebi i aktivnostima koje ste pomalo zapostavili. Moguće novo poznanstvo trebalo bi da bude nagovještaj promjena u vašem emotivnom životu. Opustite se. Zdravlje je vrlo dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana