Horoskop za 1. jun

GS
Horoskop za 1. jun

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Dokazali ste se na poslu i sada konačno imate vremena da predahnete. Uživajte u plodovima svog napornog rada. Partner je raspoložen za razgovore o svemu, pa je ovo odlična prilika da riješite sve nedoumice u vašoj vezi, a možda i napravite važan korak koji će vaš odnos podići na viši nivo. Puni ste energije.

Bik

Izvjesna je nova, veoma primamljiva poslovna ponuda. Dobro razmislite i izvagajte prednosti i mane. Nipošto ne zapostavljajte partnera zbog posla i prijatelja. Kasnije biste mogli da zažalite. Čuvajte se povreda donjih ekstremiteta.

Blizanci

Muči vas neprijatnost koja se nedavno dogodila, a čiji ste akter postali sasvim slučajno. Ne brinite, sve će se srediti. Usamljeni Blizanci upoznaće veoma zanimljivu osobu na jednom događaju, a to poznanstvo bi lako moglo da se pretvori u nešto veće.  Prolazna glavobolja.

Rak

Ne razbijajte glavu sada šta je najbolje rješenje za novi poslovni poduhvat. Vi ste zaslužili da se dobro odmorite. Emotivni Rakovi ovih dana su veoma melanholični. Dopustite partneru da vam pomogne da se izvučete iz tog raspoloženja. Provjerite štitnu žlijezdu.

Lav

Ovih dana vam baš sve ide od ruke. Iskoristite to da osmislite dobar, nenametljiv način da ostvarite unapređenje. Manja svađa s partnerom može veoma da vas uzdrma ako ne uspijete da prevaziđete svoju urođenu srčanost i potrebu za dominacijom.  Zdravlje odlično.

Djevica

Imate veliku želju da se bavite nečim što iziskuje više kreativnosti od trenutnog posla. Smislite dobru ideju - može da se isplati višestruko.  Odličan dan za rješavanje starih nesuglasica sa partnerom.  Nervoza.

Vaga

Potrebna vam je povišica, ali ne znate kako da je tražite. Razgovarajte sa pretpostavljenim otvoreno - velike su šanse da naiđete na pozitivan odgovor.  Uživate u mirnoj i stabilnoj svakodnevici, a vaš partner je za vas sigurna luka, kao i vi za njega. Vrijeme je za dijetu.

Škorpija

Odmor vam je neophodan. Bar na nekoliko dana zamijenite posao opuštajućim aktivnostima ili kratkim putovanjem.  Imate potrebu da non-stop budete pored partnera. Ne pretjerujte, jer to umije da guši i djeluje posesivno, a to se nikome ne dopada.  Osjetljiv stomak.

Strijelac

Uspješni ste u svemu što radite, ali ovo nije dan za započinjanje novih projekata. Odgodite ih za neki drugi dan. Već neko vrijeme niste zadovoljni emotivnim životom. Razgovarajte iskreno sa partnerom o svemu što vas tišti. Nedostaje vam energije.

Jarac

Vaše samopouzdanje nekad se graniči sa gordošću, pa vodite računa da na poslu ne budete pogrešno shvaćeni.  Partner vam pokazuje ljubav kroz bezbroj sitnica, a vi uživate u tome. Pružite i vi partneru slične sitne radosti. Čuvajte se respiratornih infekcija.

Vodolija

Dosadilo vam je jedno te isto pa je možda vrijeme za promjenu. Razmislite o razgovoru s nadređenima i raspitajte se ima li mjesta za promjenu unutar iste firme. Lijep dan ispunjen ljubavlju i pažnjom partnera. Oboje uživate u emotivnoj harmoniji.  Bolovi u kostima.

Ribe

Jedna vaša ideja dopašće se nadređenima, ali povedite računa da je dobro razradite prije nego što je detaljno izložite kolegama.  Trzavice u braku nećete riješiti svađama i dokazivanjem ko je u pravu. Sjedite s partnerom i smireno razgovarajte.  Muče vas sinusi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana