Horoskop za 2. jul

G.S.
Horoskop za 2. jul

Svaki dan trebate biti spremni na nove izazove, za koje vam može astrologija pomoći da ih bolje savladate. Pogledajte šta vas očekuje danas.

Ovan

Potrebno je da obratite posebnu pažnju na papirologiju, izvještaje i dokumentaciju, jer možete slučajno napraviti veće greške i propuste. Pazite se ljubomore, sukoba sa umišljenim ili stvarnim suparnicima. Moguća glavobolja.

Bik

Budite oprezniji kada je riječ o novcu, ali i o dogovoru sa ljudima koji mnogo obećavaju, a koliko ispunjavaju - to je pitanje. Poslovni segment bi vam mogao donijeti prilike za nova upoznavanja. Promjenljivo raspoloženje.

Blizanci

Početak radnog dana dosta obećava, pokušajte da ne napravite greške za koje će vam poslije trebati mnogo vremena da ih ispravite. Odličan je dan da se posvetite finim ljubavnim dešavanjima i bar jednu zamisao sprovedete u djelo na obostrano zadovoljstvo. Uživajte. Pad imuniteta.

Rak

Dosta toga se očekuje danas od Rakova na profesionalnom planu. Imaćete osjećaj da samo djelimično uspijevate da ostvarite ono što ste isplanirali ili zacrtali, jer ćete biti u zaostatku. Emocije su prenaglašene, ali možete se smiriti i na jedan fin i inteligentan način saopštiti voljenoj osobi ono što vam je na duši. Pad energije.

Lav

Ako su neophodne neke organizacione promjene nemojte bježati od toga, nemate razloga za bojazan. Postoje mogućnosti za interesantna nova poznanstva, možda ne bude još ništa konkretno, ali ćete svakako uživati u dešavanjima, u flertu i izlascima. Zdravlje odlično.

Djevica

Aktuelno je sve ono što je u vezi sa papirologijom, formalnostima, slijede rješavanja važnih papiroloških pitanja, ali vam stiže i nova dokumentacija kojom se treba baviti.
Ima onih koji su okupirani tajnim pričama, koji lebde negdje u oblacima. A ima i onih gdje je svaka riječ, partnerova ili njihova sasvim dovoljna da pokrene prvo lavinu, a poslije distanciranje i ćutanje. Moguća osjetljivost grla.

Vaga

Na poslovnom planu neće biti nekih krupnijih dešavanja, sve bi trebalo da ide prema naznačenim planovima. Slobodne Vage imaćete interesantnih kontakata preko društvenih mreža, može vas zainteresovati neko i više nego što možete da zamislite. Pokušajte da smanjite fizičko opterećenje i rasipanje energije.

Škorpija

Obaveza će biti koliko hoćete ili koliko nećete, a neke poteze ćete možda morati ponavljati da biste uspjeli da završite ono što započnete. Prilično zanimljiva dešavanja slijede slobodnim Škorpijama, neočekivana, inspirativna, više osoba se može pokrenuti prema vama. Uživajte. Zdravlje odlično.

Strijelac

Može doći do odgađanja ili pomjeranja rokova kod nekih poslova. Ništa ne ide na silu i ne zavisi sve od vas, ali riješiće se. Za one u emotivnim vezama i dalje nije baš sve u najboljem redu, a vi se potrudite da ne produbljujete jaz koji možda i dalje postoji između vas. Stres nagomilan do maksimuma izbacite kroz fizičku aktivnost.

Jarac

Vodite računa kada su dogovori u pitanju, možda ste vi jasno iznijeli prijedloge, ali ne znači da ih je druga strana razumjela na pravi način. Iskoristite ovaj period da se što bolje usaglasite o budućim planovima sa vašom voljenom osobom. Imate podršku i razumijevanje, što vam je veoma bitno. Čuvajte se upala, infekcija.

Vodolija

Vjerovatno će biti pokrenuta neka problematika iz prošlog perioda i najbolje je rješavati je mirne glave. Iako će se sve sručiti na vas, ne bi trebalo da imate većih poteškoća pod uslovom da se dobro organizujete. Može doći do vrlo lijepog poznanstva ili pokretanja ka vama osobe koja vam već neko vrijeme privlači pažnju. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Dosta vremena ćete morati da provedete u rješavanju pitanja koja su vam zaostala, neke finansijske obaveze, papirologija, dokumenta i slično. Organizujte neko okupljanje, prijaće vam širi krug prijatelja i osjećaćete se ispunjenijim. Prokontrolišite krvni pritisak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana