Horoskop od 4. do 10. decembra: Bikovi će se upustiti u flert, Lavove i Rakove čeka romantično putovanje

G.S.
Horoskop od 4. do 10. decembra: Bikovi će se upustiti u flert, Lavove i Rakove čeka romantično putovanje

Prva radna nedjelja u decembru je pred nama! Ko će se jedva izboriti sa poslovnim obavezama, ko će nedjelju provesti u romantičnom druženju sa partnerom, a ko će imati zdravstvenih tegoba, otkrivaju nam zvijezde!

OVAN

Hrana

Vladarka polja hrane je u znaku Škorpije kao znaku gurmanluka, pa ćete u narednim danima svakako uživati u dobrim, ali i obilnim zalogajima. Ne zaboravite na zeleniš i povrće.

Ljubav

Partner može ući u nešto zahtijevniju fazu, biti pomalo težak „za saradnju", čak postati isključiv, posesivan i naporan. Da će vam to lijepo „sjesti na stomak" – pa i neće, pogotovo što ste vi trenutno u boljoj energiji, sa više optimizma – bez obzira na to što imate sto i jednu obavezu na plećima. Imaćete različite načine gledanja i različita razmišljanja – ali ukoliko se potrudite da racionalno komunicirate (a to sada možete) ne biste trebali da imate većih problema. Slobodni Ovnovi – ljubavni „meni" je ovih dana više nego raznovrsan – flert, avantura, zabavni kontakti, pa čak i tajne priče – sve je na dnevnom redu.

Posao

Neke finansijske povoljnosti ili mogućnosti za zaradu se otvaraju pred vama – možete tokom ove nedjelje napraviti isplativ dogovor. Dobro i za finansijske pregovore sa nadređenima. Poslovno – obaveze su vas rasplinule na više strana, ali uspijevate da se snađete i ispoštujete rokove. Evidentno je da ste funkcionalniji nego u proteklom periodu i u mnogim situacijama ćete vidjeti pomake. Lakše realizujete planove (pogotovo ako se oni vezuju za inostranstvo) a imaćete i podršku koja vam je potrebna.

Zdravlje

Još uvijek ste u zdravstveno osjetljivom periodu.

Decembar vrlo težak za dva znaka

BIK

Hrana

Bilo bi dobro da budete umjereniji, ali je problem u tome što vi u ovom periodu ne hajete mnogo za bilo kakva ograničavanja i sputavanja, pa čak ni kada je ishrana u pitanju.

Ljubav

Partner umije malo da „poleti" ovih dana i da se ponaša neozbiljno u nekim situacijama – vaše je da mu hladite usijanu glavu i da ga kroz racionalnu komunikaciju spuštate na zemlju. Generalno gledano – komunikacija vam je sada najjača stavka – umijećete da čujete i poslušate jedno drugo, da napravite bilo kakav dogovor ili plan. Slobodni Bikovi – komunikacija sa nekim ko vas privlači (a to može biti i osoba koju poznajete duže vrijeme) počinje da se razvija. Takođe, može biti osoba koje „obigravaju" oko vas, ali ste svjesni da su ovde u igri samo strasti i avantura. Ako vam je tako nešto cilj, onda uživajte.

Posao

Tranzit Merkura kroz znak Jarca vam apsolutno odgovara – jer vam donosi dobru, kvalitetnu i sigurnu komunikaciju i dogovore – bilo sa kolegama, saradnicima, šefovima – ili sa potencijalnim novim klijentima i poslovnim partnerima. Dobar je period i za poboljšanje u finansijskom sektoru, ali i vi ćete racionalnije i praktičnije baratati novcem. Postojaće par situacija u poslu koje vas mogu na kratko uzburkati, ali sa nešto više takta i kompromisa – sve će brzo leći na svoje mjesto.

Zdravlje

Manja zdravstvena problematika.

Ovo je najoptimističniji horoskopski znak: Pronalazi dobru stranu u svakom problemu

BLIZANCI

Hrana

I na dalje je potrebna lagana i uravnotežena ishrana. Ne pretjerujte sa bijelim brašnom, smanjite unos masti i šećera i potrudite se da što češće na meniju bude svježe povrće.

Ljubav

Osjećanja će šaltati – u nekom momentu će biti uzbudljivo, dinamično, aktivno – u drugom će nervoza preovladavati. Emocije vam donose i strasti ali i neki vid potrebe za borbom – ali u praktičnom, dogovornom, razumskom, svakodnevnom dijelu – funkcionisaćete besprijekorno. Kada je to potrebno, umijećete da stavite i nesuglasice i nervozu po strani i da podržite jedno drugo. Slobodni Blizanci – više osoba može biti „u igri", i privući vašu pažnju. Razvijajte komunikaciju i idite polako – brzina i jake strasti mogu vas „uvući" u ljubavnu priču, ali sve isto tako brzo može i prestati. Zato ne žurite.

Posao

Dobre poslovne aktivnosti i jake mogućnosti da i do dogovora i do rješenja po onim stavkama koje su vam bitne dođete. Imate solidnu podršku iz kolegijalnog okruženja – neko vam može pomoći ili se potruditi da vam olakša najzahtjevnije obaveze. Ukoliko želite da razgovarate o svojim idejama ili prijedlozima sa nadređenima – dobar je trenutak za tako nešto. S druge strane – biće vam povremeno komplikovano da se uskladite sa zahtijevima od strane saradnika i poslovnih partnera.

Zdravlje

Prehlade.

Grčki horoskop otkriva kakva vas sudbina čeka

RAK

Hrana

Ukoliko ste otpočeli sa novim načinom ishrane ili dijetom, sada ćete biti prilično zadovoljni – i time kako se osjećate, ali gubitkom kilograma. Prijedlog za vas je više kuvane hrane na vašem stolu.

Ljubav

Po nekim pitanjima teško da ćete se složiti početkom nedjelje – ali samo u početnoj fazi. Pošto ste suštinski oboje u periodu kada hoćete da se usaglasite i da čujete jedno drugo – prevazići ćete ovo bez većih problema i ostatak nedjelje vam je dosta solidan. Neka bude što više zajedničkih aktivnosti – bilo da su to druženja sa prijateljima, izlasci, planiranje putovanja....ili šaputanja na jastuku – sve će vam prijati. Slobodni Rakovi – bilo da ste aktivni i društveni ili da ste više vezani za kuću – ovo je odlična nedjelja da se povežete sa ljudima i uživate u kontaktu sa njima. Flertovanja i komunikacija koja obećava.

Posao

Obaveze i saradnici vas „razvlače" na sto strana u ovom periodu. Povremeno je teško pohvatati konce dešavanja jer je previše aktivnosti, žurbe – pa makar pokušajte da se organizujete što bolje možete, ali budite spremni da ćete mnogo toga riješavati u hodu i usput. Moguće je da na neki način morate da se dokazujete pred saradnicima – što će suštinski proći više nego dobro, ali će vas izmoriti. Vaše ideje i prijedlozi sada mogu „proći" pa ne oklijevajte da ih iznesete na dnevni red. Sređivanje dokumentacije.

Zdravlje

Dobro se držite, mada se osjećate i mentalno i fizički pomalo iscijeđeno.

Dva horoskopska para koja su rođena jedno za drugo: U paru su dobitna kombinacija

LAV

Hrana

Gledaćete da ugodite sebi i pustićete da sva čula maksimalno uživaju. Neki put u životu i treba biti hedonista....samo ne pretjerati. Pogotovo ne sa slatkišima.

Ljubav

Ne bi trebalo da bude nekih posebnih pometnji ili trzavica u partnerskim odnosima. Uglavnom će se dešavati situacije koje vam prijaju i donose vam dobro raspoloženje. Dobar je momenat za okupljanja i druženja sa prijateljima, ali i za planiranje sa voljenom osobom vaših budućih aktivnosti, izlazaka, odmora, putovanja. Slobodni Lavovi – iako ste trenutno u fazonu da se opuštate, uživate i da gledate napred ka novim emotivnim dešavanjima, možete imati „podsjećanje" na prošlost – bilo kroz talas sentimentalnosti ili pak konkretan kontakt ili susret sa bivšim emotivnim partnerom.

Posao

Jednostavnija nedjelja u odnosu na prethodnu. To ne znači da neće biti povremenih izazovnih situacija ili napetosti – ali mnogo lakše i sa manje nerviranja ćete izlaziti sa time na kraj. Brzo ćete dobiti pokazatelje da su vaše angažovanje ili neki potezi iz prethodnog perioda bili više nego dobri. Sa kolegama i saradnicima je prilično korektan odnos – razumijete se i podržavate jedni druge. Dobro za dogovore, nove kontakte, poslovne sastanke – bićete vrlo posvećeni, odgovorni i imati jak motiv i usmjerenje.

Zdravlje

Dobro. Nešto osjetljiviji želudac i moguće slabije meteoropatske tegobe.

Ova tri znaka čeka neviđena sreća u decembru

DJEVICA

Hrana

Ove sedmice je prisutno bolje raspoloženje, opušteniji ste, a samim tim – i popravljanje apetita je tu. Doduše, pojačaće se i vaša želja za slatkišima, pa gledajte da ne pokvarite liniju....

Ljubav

Ukoliko je odnos sa partnerom iole stabilan – ušli ste u jednu dosta mirniju fazu sa znatno boljom komunikacijom ali sa više zajedničkih aktivnosti. Ovo donekle može biti pokvareno kod onih parova koji žive zajedno ili koji su u braku – vama će trebati više truda i tolerancije da „gasite vatre" koje povremeno mogu nekontrolisano izbiti. Vama bi sam početak nedjelje bio napetiji – ali je ovo itekako rješivo, jer oboje želite da smirujete strasti. Slobodne Djevice – dobar je period za jačanje društvenog života, za druženja, izlaske i susrete sa vama dragim osobama. A dobar je period i za poznanstva i flert....kao uvod u potencijalno više nego zanimljiva ljubavna dešavanja.

Posao

Solidna poslovna sedmica je pred vama. Vi ćete biti vrlo organizovani, komunikacija sa kolegama i saradnicima će teći normalnim tokom – pa će se lako riješiti bilo kakva potencijalna problematika ili poslovni zastoj. Dobar je period i za dogovore, jer su vaše komunikacijske vještine sada više nego dobre. Pročešljajte dokumentaciju i obaveze – da kojim slučajem nije ostalo nešto nedovršeno i da niste eventualno napravili neki propust – jer sada to možete riješiti na lak način.

Zdravlje

Osjetljivost na vremenske prilike, prehlade.

Praznični film prema horoskopskom znaku: Ko voli romantiku, a kome prija porodično ostvarenje

VAGA

Hrana

Ova sedmica vam donosi promjenljiva raspoloženja, pa samim tim i velike oscilacije po pitanju apetita i ishrane. Kada vam dođe „žuta minuta" i kada biste „pojeli sve kolačiće", pokušajte da se uzdržite....

Ljubav

Prelazak vaše vladarke Venere u znak Škorpije pokrenuće talas strasti, potrebu da se predate voljenom biću cijelim tijelom i dušom.....ali će donijeti i dašak isključivosti, malo dramskih efekata i posesivnost. Ne mora ništa od ovog potonjeg da se odrazi kroz vaše ponašanje u ovoj sedmici....ali će stajati tu negdje ispod površine i čekati neki pogrešan korak, riječ ili postupak od strane partnera. Slobodne Vage – neki kontakt iz prošlosti može vas istovremeno „žacnuti", ali i pokrenuti, pogotovo ako je to osoba koja je ostavila „trag" na vašem srcu. Nove priče kreću kroz komunikaciju koja se brzo zahuktava.

Posao

Jedna više nego dinamična, aktivna i ispunjena dešavanjima sedmica je pred vama. Možda ćete u početnoj fazi brinuti da li ćete sve obaviti kako treba i na vrijeme, možda ćete u žurbi napraviti i po koji propust – ali ćete vrlo brzo vi to dovesti na svoje mjesto i završiti uspješno. Sada umijete više nego dobro da se organizujete, pa „sjecite" sve ono što je nepotrebno i što vam oduzima vrijeme. Izuzetno povoljan period za isplative dogovore i poboljšanje u finansijskom sektoru. Čuvajte novce, ne rasipajte.

Zdravlje

Osjetljiv želudac i urogenitalni trakt.

Svaki horoskopski znak ima svoju tajnu, koja je vaša?

ŠKORPIJA

Hrana

Vaš metabolizam će se ubrzati, ali i pojačati apetit, naročito kada su meso, mesne prerađevine i slatkiši u pitanju. Ova prva dva su skroz u redu, jer vam je sada i potrebno više proteina. Slatkiši….pa baš i ne.

Ljubav

Venera ulazi u vaš znak u ponedjeljak i u trigonskom je aspektu sa Saturnom koji je u vašem polju zabave, uživanja, ljubavi, kao i sa Merkurom u vašem polju komunikacije, dogovora, kretanja, aktivnosti. Ulazite u fazu pojačanih kontakata i dešavanja sa suprotnim polom – bilo da su u pitanju glanc nove osobe ili one iz vaše prošlosti. Vodiće vas strasti i potreba za osvajanjem – nije loš period da nađete ono što tražite, pa bila to trajna veza, strast, flert, avantura ili nešto deseto. Zauzeti – imate dobre preduslove da sa voljenom osobom funkcionišete na stabilan način, ali da dignete emocije i želje na maksimum.

Posao

Idete naprijed laganim, ali stabilnim tempom. Možda biste vi željeli da se pomaci brže dešavaju, ali žurba vam sada ne bi donijela stabilnost, samo mentalnu i fizičku iscrpljenost – a nje ionako imate više nego što biste željeli. Pred vama je jedna djelimično opuštenija nedjelja u kojoj ćete bolje uspijevati da se organizujete i u kojoj se nećete susretati sa baš toliko problema kao do sada. Dobra komunikacija, solidna organizovanost i sposobnost da prepoznate poslovne prilike.

Zdravlje

Osjetljivost stomačnog dijela.

Otkrijte koja drevna civilizacija odgovara vašem horoskopskom znaku

STRIJELAC

Hrana

Ne možete da odolite slasnom i sočnom zalogaju....Jedino što mogu da vam preporučim je da pokušate da jedete raznovrsno i da smanjite slatkiše, grickalice, brzu hranu....Ne pretjerujte ni sa začinima.

Ljubav

Komunikacija sa partnerom će biti praktična, stabilna, realna – što je sve super, jel da? Jeste, ali će faliti „nešto" – možda će onih opuštenih momenata i radosti biti manje, a moranja i suvoparnih dogovora više nego što vam prija. Zato ćete vi povremeno imati po koji momenat nervoze, nestrpljivosti – u tim trenucima preuzmite inicijativu – ne šištite kao ekspres lonac, već pojačajte strasti na maksimum. I da – ako je moguće izbjegnite ljubomorisanje, ali i to da vi „švrljnete". Slobodni – sada vas vuku strasti i potreba da osvojite – bićete više nego zapaženi i primijećeni – pa krenite u ljubavne „bitke".

Posao

Dogovori će biti isplativi po vas i više se novca može naći na vašem računu i u novčaniku tokom ove sedmice. Poslovno – teško je da će se tempo dešavanja usporiti, ali ćete vi lično biti rasterećeniji – najprije iz razloga što će se obaveze dosta brzo završavati i sve će dolaziti na svoje mjesto lakše nego u proteklom periodu i sa manje tenzije i lično za vas ali i kroz kontakte sa saradnicima i kolegama. Povoljne informacije i kontakti sa osobama koje se mogu pokazati od značaja za vas.

Zdravlje

Pokušajte da se više opuštate i smanjite stres.

Ovi horoskopski znakovi mogli bi imati težak brak

JARAC

Hrana

Dobre navike u ishrani. Ukoliko ste u proteklom periodu eventualno nabacili koji kilogram viška, sada bi bio odličan momenat da to regulišete. Generalno – uzimajte više tečnosti.

Ljubav

Dosta toga će u vašim partnerstvima biti „na svom mjestu". Doduše, još uvijek će se u vašoj glavi s vremena na vrijeme dešavati „ubodi" koje i mogu ali i ne moraju da se vezuju za partnera. Sam odnos sa partnerom će biti stabilan, sa dobrom komunikacijom i sa dovoljno zajedničkih trenutaka da ova nedjelja prođe u jednoj finoj i korektnoj atmosferi. Slobodni – nove interesantne osobe su oko vas. Zanimljivo poznanstvo i priča koja će od samog početka krenuti kroz dobru komunikaciju i koja ima potencijal da se razvija i produbljuje. Ukoliko niste za vezivanje, već samo za strasti – i to je sada prilično aktuelno.

Posao

Merkur u tranzitu kroz vaš znak daje vam prave poteze, prave riječi, prepoznavanje prilike – i sposobnost da je iskoristite. Ova sedmica vam je prilično dobra za svaku vrstu dogovora, pregovora – ali istovremeno nudi i solidne šanse da zaradite ili ugovorite isplativ poslovni dil. Odlična organizacija, korektno i konkretno – pa je itekako moguće da neki od vas popričaju sa nadređenima i o eventualnom napredovanju ili promjeni radnog mjesta.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

VODOLIJA

Hrana

Sa malo truda sada možete napraviti prave promjene u načinu ishrane – ukoliko je to ono što želite. Preporučuje vam se svježe voće – naročito jabuke i narandže. Mliječni proizvodi – posebno sir.

Ljubav

Više nego solidna nedjelja u vašim emotivnim relacijama. Kod vas je u glavi sve na svom mjestu, mirni ste – pa će isto tako biti i u odnosu sa voljenom osobom. Zajedničke aktivnosti će vam prijati - bilo da su u pitanju vaši opušteni momenti ili druženja sa prijateljima – u svakom slučaju će pregršt dobre energije biti prisutna. Slobodne Vodolije – stalno se nešto dešava i malo je vjerovatno da će vam i u jednom trenutku biti dosadno. Pored jakog društvenog života koji će pokrenuti ljubavne zanimacije – i poslovni segment se otvara kao potencijalno mjesto za avanture....ili nešto više od toga.

Posao

Jednostavnija sedmica je pred vama. Tempo je laganiji nego u proteklom periodu a i vi ste bolje organizovani i lakše uspijevate da sve od obaveza završite na vrijeme. Suštinski, ovo je po vas povoljan poslovni period u kojem će sve dolaziti na svoje mjesto i obavljati se – bez vaše nervoze i žurbe. Bićete zadovoljni i kontaktima sa saradnicima, ali i sa nadređenima – koji u ovom periodu mogu pokrenuti i pitanja vašeg napredovanja - ili ona finansijska. Baš te finansije sada su dosta solidno postavljene.

Zdravlje

Prijalo bi vam da se što više odmarate i opuštate.

Izračunajte srećan broj i saznajte šta vas očekuje 2024. godine: Koga čeka prilika života, a ko će zgrnuti novac

RIBE

Hrana

Iako će vam izuzetno prijati riba, mliječni proizvodi, kuvana hrana – ono što vi i inače volite, od ove sedmice ćete osjetiti i jaču potrebu baš za mesom, spremljenim na sve moguće načine.

Ljubav

Više nego dobra nedjelja da riješite sva eventualna teška pitanja ili teme iz proteklog perioda – oboje ste otvoreni za kvalitetnu komunikaciju, razumijevanje i dogovor – pa ako je bilo bilo kakvih problema – sada je trenutak da ih privedete kraju i zatvorite. Dogovarajte se oko ozbiljnih tema, ali se dogovarajte i planirajte i zajedničke, lijepe trenutke – jer je period više nego povoljan da uživate, izlazite, otputujete, družite se. Slobodne Ribe – vaš društveni život bi sada mogao da se pojača – a kroz više vaše aktivnosti, pojavljivaće se i više prilika za interesantne kontakte, razgovor, flert. Ili za strast – ako to želite.

Posao

Pritisak na vas, kao i očekivanja od strane saradnika, šefova – se neće smanjiti ni za milimetar (čak može biti dosta pojačana na ulasku u ovu nedjelju) – ali ćete vi sada mnogo drugačije nego do sada izlaziti sa time na kraj. Vi ste skoncentrisani, organizovani, hladne glave, više nego dobre komunikacije i sposobnosti da povučete pravi potez u pravo vrijeme. Odlični dogovori u kojima ćete umijeti da ispoljite praktičnost, ali i odlučnost i stav. Po pitanju finansija – dosta povoljna sedmica.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

Nemojte im se zamjeriti: Ovi znakovi vam neće oprostiti ako ih povrijedite

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana