Evo koje znakove Zodijaka čeka lijepa zarada do kraja sedmice, a ko se mora čuvati gubitaka

GS
Evo koje znakove Zodijaka čeka lijepa zarada do kraja sedmice, a ko se mora čuvati gubitaka

Za neke horoskopske znake period do kraja ove sedmice će biti vrijeme uspješnih transakcija, dok drugi moraju da budu posebno oprezni sa novcem.

Veliki problem za finansijski sektor biće retrogradni Merkur, koji je počeo 23. avgusta. Neodgovorne osobe će izgubiti novac, a odgovorni će naučiti što je uspjeh. 

Ovan

Ovnovi bi trebali slušati sebe i ne ignorisati novonastale ideje. Uticaj zvijezda i planeta mogu iskoristiti u svoju korist širenjem vidika i povjerenjem u svoj unutrašnji instinkt. Za poboljšanje finansijske situacije pomoći će korišćenje urođenih talenata.

Teško da će biti lako, jer će Merkur oslabiti. Mogu se stvoriti situacije kada moraju odabrati u kom će smjeru krenuti dalje.

Bik

Moguće je da će se pojaviti prilika za dodatnu zaradu, ali za to će morati žrtvovati odmor i lične planove. Planetnj će im pomoći da pronađu način povećanja prihoda, ali za to će morati naporno raditi i ne odlagati rješavanje važnih pitanja u daleku kutiju.

Malo je vjerobatno da će se moći dobro opustiti do  27. avgusta, ali ne bitrebali od toga praviti tragediju. Aktivnost na poslovnom planu omogućiće im da u jesen uđu bez dugova.

Blizanci

Blizancima astrolozi preporučuju borbu protiv lijenosti koja prijeti zbog nedostatka snage uzrokovanog slabošću Venere i Merkura od 23. avgusta. Krajem ljeta slabost se osjeća posebno oštro, ali da bi se isključio odliv finansija, moraće izdržati.

Vrijedi uzeti više vremena za odmor. Volja za pobjedom i borba protiv želje za trošenjem novca na nepotrebne stvari pomoći će im u štednji i povećanju ušteđevine.

Rak

Astrolozi preporučuju Rakovima da izbjegavaju internetske stranice na kojima je tako teško odoljeti kupovini još jedne nepotrebne stvari. Period do 27. avgusta vjerovatno se neće činiti laganim, a za to će biti kriv negativan utoecaj Merkura i Venere.

Moraju se pridržavati plana i odustati od impulsivnih radnji. Time ne samo da ćete uštedjeti, već će i povećati svoj kapital.

Lav

Ove sedmice astrolozi preporučuju Lavovima da odbace pesimizam i bavljenje mišlju da odustanu od svega, a umjesto toga da se dobro odmore. Strpljenje i naporan rad pomoći će im da prevladaju privremene zastoje i finansijske probleme, kao i da pronađu način da dobiju ne samo profit, već i zadovoljstvo od posla.

Mnoge Lavove očekuju promjene, a kako bi one bile ugodne, ne treba odustati od dodatnog opterećenja. Neka ih ne brine to što idu malim koracima. I njima se stiže do velikog cilja.

Djevica

Aktivan rad u poslovnom okruženju će krajem sedmice uroditi plodom. Astrolozi preporučuju razvijanje talenata, stvaranje novih korisnih poznanstava. Zahtjevnije stvari treba privremeno odgoditi zbog retro Merkura. Dobra volja i pozitivan stav pomoći će Djevicama da se nose s poteškoćama.

Materijalno bogatstvo direktno će zavisiti od odabrane strategije, što znači da nije preporučljivo žuriti. Sve su dobro počeli i postavili, a sad je na njima samo da polako gurate dalje.

Vaga

Vagama astrolozi preporučuju pripremu za povećano opterećenje jer će postići željene i brze rezultate. Odgovornost će im pomoći da se nose sa tekućim izazovima. Moraće prihvatiti i određene zahtjeve druge strane s kojim se ne slažu. Uopšte, sreća će biti na strani Vaga. Važno je biti aktivan.

Škorpija

Glavni neprijatelj Škorpija do 27. avgusta u finansijskom sektoru je neizvjesnost. Komuniciranje s pravim ljudima i odbijanje prepuštanju slabostima pomoći će im da se s tim nose.

Strijelac

Energija planeta ovog tjedna može natjerati Strijelce da krenu krivim putem pa je za sada najbolje o svemu dobro promisliti. Preporučljivo je osloniti se na lično iskustvo. Takva taktika pomoći će im da ne pogriješe i ne posrnu pri rješavanju važnih finansijskih pitanja. Svaka radnja treba biti uravnotežena, a tada će biti moguće provesti sedmicu bez rizika i problema.

Jarac

Energija planeta pomoći će Jarčevima da nastave s prethodno napuštenim poslovima i uspiju u poslovnom okruženju. Samo ne smiju da brzaju sa zaključcima i ne vode se tuđim mišljenjem. U ovom slučaju, finansijski uspjeh neće ih ostaviti da čekaju. Preporučljivo je slijediti plan i ne skrenuti s odabranog puta. Takva će odluka imati dobar učinak na rast karijere.

Vodolija

One Vodolije koji drže do riječi i ne svađaju se bez razloga s klijentima i kolegama moći će dobiti povećanje plate. Predstavnici ovog znaka mogu lako pronaći dodatni izvor prihoda. U tom smislu, važno je razvijati talente i ne odbijati primamljive ponude.

Za aktivan rad treba će puno vremena i truda, ali trud će se isplatiti. Od njih će i dalje tražiti prilagođavanje i spremnost da prihvatite nešto od onoga što niste očekivali.

Ribe

Finansijska sreća će se osmjehnuti Ribama ako odbiju preduzeti riskantne akcije. Destruktivna energija planeta može potstaći na spontane akcije, što može dovesti do gubitka novca.

Do 27. avgusta vrijedi pokušati pronaći rupe u budžetu, kao i načine kako ih otkloniti. Kolege mogu biti manipulativne. Važno je biti oprezan s dijeljenjem svojih planova, kao i naučiti kako reći ne. Premostićete svaki problem uz pomoć lijepih riječi i strpljenja. prenosi 24sata.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana