Erotski horoskop otkriva najprljavije želje svakog znaka

Informer
Erotski horoskop otkriva najprljavije želje svakog znaka

Astrologija nam može pomoći da naučimo šta nekog privlači, a šta odbija, kao i koliko smo sa nekim seksualno kompatibilni.

Svaki horoskopski znak voli određene stvari u krevetu, dok ih druge odbijaju. Seksualna kompatibilnost se može otkriti putem astrologije, objasnila je astrolog Liza Stardast.

Ovan

Budući da su Ovnovi prvi znak Zodijaka, i u krevetu se ponašaju kao najmlađi.

Ovnovi su vrlo sebični ljubavnici. Vole da budu najbolji u krevetu jer moraju da budu broj jedan u svemu što rade. Zato žele da svojim partnerima pruže višestruke orgazme, da bi se sami sa sobom osjećali posebno, a potrebno im je i puno pažnje. Kad oni vama pružaju pažnju svakako uživajte u tim trenucima dok traju - rekla je Liza Stardast.

Bik

Budući da su zemljani znak i poznati su po svojoj dubokoj senzualnoj prirodi, Bikovi vole da ih puno dodirujete prije i tokom seksa, a nakon toga će vas čvrsto držati i nežno ljubiti tokom cijele noći.

Poznati su kao lijeni, ali takođe vole da imaju kontrolu i vole da govore svojim partnerima šta da rade, a kad nisu zadovoljni naći će neke alternativne metode. Budući da jako vole svoju zonu udobnosti, vole da ponavljaju iste pouze. Bikovi ne vole ljude koji se ne brinu o sebi. Više vole partnere koji su njegovani, inače nisu zainteresovani. Seks pouza: misionarski ili bilo koji položaj koji ih stavlja ispod - rekla je Liza.

Blizanci

Budući da Blizancima vlada Merkur – planeta komunikacije i tehnologije – i vazdušni znak koji je poznat po svom intelektu, ne čudi da su im riječi i komunikacija ključni u predigri i tokom seksa.

Sve dok čuju lijepe i zavodljive pridjeve prije, tokom i nakon seksa, spremni su na sve. Seksting ih oslobađa više od samog seksa, a njima stvarno prije seksa treba 24 sata za slanje koketnih poruka. Blizancima je dobro sve što radite u krevetu, dokle god pričate tokom seksa. Kao rezultat toga, bilo bi dobro da razgovaraju o tome kako se osjećaju. Seks pouza: 69 i oralni seks - rekla je ona.

Rak

Želje Rakova mijenjaju se jednako često kao i njihov astrološki vladar, Mjesec, kaže Stardast.

Kad im se neko jednom dopadne, obično zabiju kandže u njega i više ga ne puštaju. Zaštitnički su kao i njihov simbol, rak, ali su i vodeni znak, što znači da su na svoj način vrlo emotivni. Rak će štedjeti svu svoju energiju dok ne bude spreman za naporan vikend pun seksa - kaže Stardast.
Nakon seksa, skuvaće vam doručak i donijeti u krevet prije druge runde zabave. Zbog njihove tajnovite prirode, od njih možete očekivati da budu potpuno iskreni. Seks pouza: kaubojka i obrnuta kaubojka - kaže Liza.

Lav

Kao kralj džungle, Lav voli da se razbacuje i stvara atmosferu – satenska posteljina, svjetla svijeća i sl. Budući da Lavovima upravlja srce, obično imaju grandiozne izjave ljubavi.

Lavovi su velikodušni, ali takođe imaju i jak ego pa mogu biti i sebični. S njima budite spremni da uradite neke lude stvari. Njihov najveći dar može biti njihova najveća mana, uznemire se ako ih ne zovete dovoljno često ili im ne posvetite pažnju, ali budući da imaju tako opojan šarm, ljudi žele da budu u njihovoj blizini, ma koliko zahtjevni bili. Seks pouza: bilo šta što je "uvrnuto" i pretjerano - objasnila je Liza.

Strelac

Kao vatren znak, Strelci su veliki avanturisti i neće bježati od javne veze. Strelac ima za cilj da ugodi partneru i želi da bude inspirisan partnerovim skandaloznim željama, kaže Stardast.

Možete da kažete bilo šta Strelcu i nećete ga preplašiti. Ako mu ispričate o svojoj prljavoj prošlosti, Strelac vas neće osuđivati. Vjerovatno će vam i dati kompliment. A biće i otvoreni prema vašoj najvećoj fantaziji. Seks je za njih više avantura i potraga i ne vole intimnost. Svaka pouza im je odlična, a seks u troje im je idealan - kaže Liza.

Jarac

Jarac ima nastrane strane kao niko drugi. Vole da se prepuštaju i zabavljaju. Obično vole da igraju uloge i gledaju ljude kako se svlače.

Kao zemljani znakovi, vole da se dobro osjećaju u svom tijelu i da sve isprobaju. Ipak, vjerovatno stavljaju posao ispred seksa i veza, jer im je intimnost uvijek na drugom mjestu. Zbog toga im je važno da pokušaju da se usredsrede na ravnotežu između posla i privatnog života. Seks pouza: bilo koja u kojoj su podređeni - objasnila je ona.

Vodolija

Vodolija je voajer Zodijaka. Vodolije najradije iz daljine gledaju kako im partneri pronalaze zadovoljstvo, kaže Stardast. To je zato što su prirodno emocionalno odvojena bića, a kao vazdušni znak kojim vlada um i intelekt prirodno su i znatiželjni.

Nisu direktni oko toga što žele. Moraju češće da kažu šta ih pali, a šta ne, inače neće raditi ono što stvarno vole i biće nezadovoljni. Seks pouza: Vodolije vole da ih gledate jednako kao što vole da gledaju druge pa vole seks u zadnjem sjedištu taksija ili u liftu, posebno ako ima i kamera - rekla je ona.

Ribe

Ribama je cilj da usreće partnera, rekla je Liza.

Ako tražite nekoga ko voli da igra uloge i ko će da radi šta god partner želi i pritom se zabavlja, pronaći ćete ga u Ribi. Budući da su vodeni znak, raspoloženje Riba varira. Ponekad imaju zaista velike zidove, a ponekad mogu biti najsrdačnije osobe. Ipak, vole da rade sve za one koji su im prirasli srcu. Seks pouza: sve vezano za vodu. Seks pod tušem, u kadi ili u moru - objasnila je astrolog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana