Dobrodošli u sezonu Strijelca: Evo šta možete da očekujete

GS
Dobrodošli u sezonu Strijelca: Evo šta možete da očekujete

Sezona Strijelca počela je juče i trajaće do 21. decembra. Ovo je period u kome je sve moguće, pa se pripremite na ostvarenje svojih snova i želja.

Prelazak sa sezone Škorpije na sezonu Strijelca će nas izvući iz dubokih misli i transformacije i odvesti nas do svijeta avantura i ličnog rasta. Sezona Strijelca nam daje ispunjenost strašću, entuzijazmom i osjećajem za avanturu. Istovremeno, ovdje počinje i naša potraga za smislom. Vrijeme je da se odmaknemo od sitnica života i da razmislimo o većim pitanjima. Strijelčevi su znak koji filozofira, preispituje i traži. Prema njima, mudrost dolazi iz proživljenog iskustva, pa se stoga nemojte bojati da proživite svaki trenutak, piše Lepota i zdravlje.

Jupiter vlada godinom i znakom Strijelca, a to je planeta ekspanzije, nade, obilja, intelekta i mudrosti. I Jupiter i Strijelac su zabrinuti i okrenuti ka budućnosti. Oni vjeruju da je sve moguće, pa nas u slljedećem periodu očekuje velika magija.

Ovan

Sezona Strijelca podržaće vašu strast ka stvaranju dugoročnih vizija. Posvetite se svojim željama i vizijama, ali nemojte zaboraviti da sagledavate širu sliku. U narednom periodu biće vam ponuđene nove perspektive koje će vam samo dati vjetar u leđa za ostvarenje ciljeva. Takođe, razmislite o značenjima i sistemima vjerovanja koje vas pokreću.

Bik

Bikove će sezona Strijelca obući u plašt nevidljivosti. Ona vas poziva da pogledate u sebe i razmislite o vašim životnim uvjerenjima. Posvetite se zapažanju kako drugi utiču na vas, ali i na to kako i vi utičete na njih. Ovo je sezona unutrašnjeg istraživanja, pa je važno da otkrijete kakav je vaš odnos prema intimnim vezama sa drugim ljudima. Osim toga, osvrnite se oko sebe. U vašoj okolini je nešto zanimljivo i nepoznato što treba da istražite.

Blizanci

Ulazimo u sezonu vašeg suprotnog znaka. U ovoj poziciji stvari izgledaju drugačije i podsjeća nas da stvarnost možda nije tako objektivno kako smo mislili. Proširite svoje perspektive i posmatrajte svijet iz tuđih cipela. Sezona Strijelca vas poziva se posvetite druženju i u inspirativnim razgovorima otvorite svoj um. Osmislite kako da najlakše ostvarite svoje snove.

Rak

Sezona Strijelca donosi promjene na svakodnevnom nivou. Trik je u malim koracima koje čine cjelinu. Zastanite na trenutak, sagledajte objektivnu sliku i izvucite inspiraciju iz običnog trenutka. Podsjećajte se stalno na ono što vas motiviše i ispunjavajte vrijeme onim što vas smiruje bilo to pisanje, crtanje, planinarenje ili neko drugo sredstvo. Neka vaša vizija bude vaša strast, inspiracija i lijek.

Lav

U narednom periodu pokažite svima magnetizam i ljepotu onoga ko ste. Iskoristite svoju unutrašnju vatru i strast i prenesite ih u svoje kreacije. Proširite svoj um upoznavajući različite kulture, ere, sisteme vjerovanja, medijume umjetnosti i alternativne puteve kojima su drugi već prošli.

Djevica

U ovoj sezoni vaša najdublja zadovoljstva, snovi i osjećaj značenja biće pojačani. Vaš dom će biti produžetak vas i vašeg unutrašnjeg svijeta. U okviru porodice ćete imati poseban osjećaj pripadnosti. Vaš put ka inspiraciji, snovima i nade dostupan je iznutra. Težnja ka otkrivanju suštine stvari čini da se mogućnosti proširuju.

Vaga

Sezona Strijelca poziva vas da istražujete, otklonite sva ograničenja uma i proširujete ih. Radoznalost je veoma moćno oružje i ima potencijal da promijeni vaše mišljenje kroz koji doživljavate život. Okrenite se knjigama i iskoristite svaku priliku za intrigantan razgovor. Moguće je da ćete promijeniti perspektivu i da ćete dobiti nove ideje.

Škorpija

Osjećaj slobode i osjećaj smisla je svima neophodan. Oni predstavljaju osjećaj sigurnosti, inspiracije, sanjanja i pripadnosti. Uz pomoć njih ćete zaviriti u sebe i razumijevanjem onoga što osjećate uspostaviti mir. Vodite računa o osjećaju unutrašnje i spoljašnje vrijednosti, Škorpije. Samo tako ćete stvoriti šansu za stvaranje vizija i nade.

Strielac

Počinje vaša sezona i osjetićete nalet vitalnosti i životne snage koji će moći da dosegnu do vas u potpunosti. Rasplamasavanje vaših strasti daće vam osjećaj slobode, želje, ali i motivaciju da se izborite za njihovo ostvarenje. Ovaj period će vas takođe podsjetiti na nešto veće od sebe, podržavajući svaki vaš korak.

Jarac

Nudi vam se izvor sve mudrosti. Kroz posjedovanje sopstvenog osjećajnog iskustva mističnog i nevidljivog možete doseći do istine, mudrosti i inspiracije. Istražite šta duhovnost znači za vas i kako ona utiče na vaš život. Takođe, potrudite se da doprete do vašeg najistaknutijeg izvora inspiracije.

Vodolija

Ovogodišnja sezona Strijelca vas poziva da se oslonite na ono što je stvarno i na ono što vam je važno. Takođe, pokušajte da pronađete odgovore na sve – vaše shvatanje svijeta, želje i vaša vjerovanja, ali i vaše mjesto pripadnosti. Ukoliko vi budete sigurni i čvrsti na nogama, takvu pozitivnu energiju ćete širiti i na ljude oko vas.

Ribe

Da li ste ikada razmišljali šta ostavljate iza sebe? Iskoristite ovu sezonu da otkrijete šta vas najviše inspiriše. Upustite se u avanturu i istražite šta vam je sve potrebno da bi se vaše vizije ostvarile. Dopustite da kreativnost teče kod vas i osmislite strategiju da ostvarite sve što zamislite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana