Dnevni horoskop za 9. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 9. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Sve ima svoju granicu ili cijenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Olakšajte svoju savijest, prijaće vam relaksacija.

Bik

Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Jasno predstavljate svoje namjere. Potrebno je da uljepšate svoje raspoloženje.

Blizanci

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u ljepši dio stvarnosti. Polazite od pogrešnih informacija, tako da vaše prognoze djeluju neubjedljivo. Prihvatite dobronamjernu kritiku. Nema potrebe da se opterećujete teškim temama.

Rak

Partner vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubjedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Izbjegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Lav

U susretu sa voljenom osobom preuveličavate svoje potrebe i preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje vas iscrpljuju. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Djevica

Izbjegavajte novu porodičnu ili emotivnu raspravu. Najbolje se osjećate uz osobu koja razumije vaše emotivne potrebe. Pokušavate da osmislite nova i korisna rješenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Obratite pažnju na pravilnu zdravstvenu njegu.

Vaga

U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati ljubavna pravila. Lijepo je ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju. Dobijate različite olakšice. Važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje poslovne namjere. Prijaće vam neki zabavni sadržaji kao dobra relaksacija.

Škorpija

Bolje je da se bavite svojim dilemama, nego da se uplićete u tuđe planove. Ostanite po strani, zna se gdje je kome mjesto. Polazite od pogrešnih informacija tako da donosite pogrešan zaključak. Poslovni neuspjeh predstavlja logičan slijed događaja. Obratite pažnju na zdrav i uredan život.

Strijelac

Uvijek postoji i ružniji dio stvarnosti, stoga ne budite u zabludi da će se emotivni problemi rješavati sami po sebi. Na vama je da se distancirate u odnosu na događaje koji vam narušavaju ravnotežu i koncentraciju. Izbjegavajte neke naporne obaveze ili stresne situacije.

Jarac

Svoju energiju i vrijeme trošite u pogrešnim situacijama, neko neće ispuniti vaša očekivanja. Sve ima svoj vijek trajanja, a vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene. Prijaće vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

Vodolija

U privatnom životu, budite dovoljno promišljeni u izjavama i uzdržani u ponašanju pred partnerom. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u neprijatnu situaciju ili u poslovno-finansijski gubitak. Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Ribe

Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbjegavajte rivalski odnos ili ljubavne žaoke koje vas nepotrebno razdvajaju. U susretu sa saradnicima djelujete promišljeno i tražite praktična rješenja za obostrene dileme. Važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju i kreativnu energiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana