Dnevni horoskop za 9 novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 9 novembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Nedostaje vam emotivni podsticaj, ali vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja. Nalazite se u sjajnoj formi. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili korisnu reklamu. Potrudite se da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Bik

Pokušajte da razumijete nečiju slabost. Nema potrebe da kažnjavate voljenu osobu. Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i dodatne obaveze. Izbjegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Blizanci

Osobu koju volite morate razumjeti i onda kada griješi. Nema potrebe da se ponašate kao moralni sudija. Potreban vam je pouzdani partner ili osoba koja u potpunosti slijedi vaš poslovni korak i kreativne ideje. Prijaće vam različite aktivnosti kao dobar način rasterećenja i psihoterapije.

Rak

Partner ne može da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili vidite. Nažalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Ne vjerujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubjedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Lav

Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način, budite dovoljno maštoviti. Suočavate se sa novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje da biste ubrzali zajedničku akciju. Prijaće vam izlazak ili boravak u prirodi.

Djevica

Vaše nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i emotivne žaoke samo pogoršavaju zajednički odnos. Veliki efekti ponekad brzo iščezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima o poslovnim prilikama. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu, važno je da se opustite.

Vaga

Budite umjereni u zahtjevima prema voljenoj osobi. Prijaće vam susret sa bliskim prijateljima i nečija pažnja. Nečija priča na vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Škorpija

Budite uporni pred svojim partnerom, nemojte potiskivati svoje emotivne želje i potrebe. Vaše riječi nisu dovoljna garancija da biste ostavili pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima. Nema razloga da se opterećujete nepotrebnim sumnjama.

Strijelac

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse. Dobro ste raspoloženi i vjerujete da postoji zaobilazan način na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. Iskreni razgovor sa bliskom osobom donosi psihološko olakšanje.

Jarac

Budite nježni i maštoviti u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiji poziv. Probleme je lakše riješiti uz nečije prisustvo ili dogovor. Prihvatite nečiji koristan savjet. Važno je da pravilno usmjeravate svoju energiju.

Vodolija

Svijet oko vas izgleda mnogo bolje ili ljepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Nema potrebe da se opterećujete teškim mislima.

Ribe

Potrebno je da se pridržavate provjerenih standarda. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu. Izbjegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate interesantnije ideje nego rješenja koja nude vaši saradnici. Važno je da popravite raspoloženje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana