Dnevni horoskop za 9. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 9. novembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Trenutno ljubav i zadovoljstvo ne idu u kombinaciji. Partner iznenada postavlja pitanja koja u vama podstiču emotivnu nelagodnost. Potreban vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procjene novih poslovnih prilika. Prijaće vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Bik

Položaj mjeseca djeluje izazovno na vaše psihičko stanje, skloni ste neumjerenim emotivnim reakcijama. Pokušavate da ubrzate neke situacije u kontaktu sa saradnicima. Važno je da se dobro organizujete. Nemojte dozvoliti da različite sitnice utiču na vašu psihičku ravnotežu.

Blizanci

Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite empatiju i razumijevanje u svakom pogledu.

Djelujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga vas očekuju različiti komentari. Potrebna vam je dobra njega i psihološka podrška.

Rak

U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći. Ponekad je nužno upotrijebiti tajnu formulu koja donosi veliki uspjeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posjedujete profesionalne manire.

Važno je da poboljšate svoju psihofizičku formu.

Lav

Pažljivije analizirajte nečije ponašanje, jer u emotivnom dijalogu postoje stvari koje se uočavaju tek sa određene distance.

Uspjeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvijek mijenjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostanete istrajni u svojim namjerama. Izbjegavajte situacije koje vas iscrpljuju.

Djevica

Imate namjeru da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način i sa velikom dozom pretjerivanja.

Djelujete samouvjereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite načine, ali vi ne odustajete od svojih ciljeva. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Vaga

Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Iznenadite svog partnera na način koji prija zajedničkim potrebama i ukusu. Vaši saradnici imaju različito mišljenje o rješavanju zajedničkog problema. Potrebno je da osmislite dobar plan.

Izbjegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju, opustite se.

Škorpija

Partner vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubjedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Izbjegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Strijelac

Pokušajte da razumijete nečiju emotivnu slabost ili nedostatak hrabrosti da odgovori na vaše potrebe. Budite strpljivi.

Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa saradnicima. Neko se trudi da vas uvjeri u svoje dobre namjere.

Važno je da ostvarite unutrašnju ravnotežu.

Jarac

U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice.

Važno je da uskladite misli i osjećanja.

Vodolija

Osobu koju volite morate razumjeti i onda kada griješi. Nema potrebe da se ponašate kao moralni sudija. Potreban vam je pouzdani partner ili osoba koja u potpunosti slijedi vaš poslovni korak i kreativne ideje. Prijaće vam različite aktivnosti, kao dobar način rasterećenja i psihoterapije.

Ribe

Stvari ponekad izgledaju potpuno drugačije od prvog utiska koji imate. Postupite po svojoj savjesti u susretu sa voljenom osobom. Ne treba da se opterećujete različitim kriterijumima. Svako od saradnika ima svoj način interpretacije događaja.

Rasteretite se suvišnih briga, uljepšajte svoje raspoloženje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana