Dnevni horoskop za 9. decembar

G.S.
Dnevni horoskop za 9. decembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Ukoliko osjećate rezignaciju, razmislite u čemu ste pogriješili prema bliskoj osobi. Niko nije bezgrešan ni savršen. Potrebna vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje bogato iskustvo. Prijaće vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Bik

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Prihvatite sve što dobijate od bliske osobe. Stvari koje prećutkujete pred poslovnim partnerima lako mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Prijaće vam više sati zdravog sna.

Blizanci

Planirajte neku omiljenu zabavu ili emotivni susret, prijaće vam veselo društvo i nečija pažnja. Na vama je da pokrenete inicijativu u dobrom pravcu, a na nekom drugom da realizuje vaše ideje. Priuštite sebi neke lijepe sitnice kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak

Kod vas provijava dobra volja i emotivna nota, a kod vašeg partnera smisao za lijepim i korisnim stvarima. Sjajno se dopunjavate. Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima. Poslovno nadmudrivanje ponekad djeluje suviše zamorno. Važno je da uskladite svoje misli i osjećanja.

Lav

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da je istina sve ono sto čujete. Neko vas može iznenaditi na ružan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Pretjerana zabrinutost se loše odražava na vašu koncentraciju.

Djevica

Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne želje. Uživajte u lijepim stvarima i uz blisku osobu. Neko ugrožava vaše poslovne interese, ali nema razloga za veću zabrinutost. Sačekajte na povoljniji trenutak kada ćete ostvariti svoje namjere. U večernjim satima prijaće vam izlazak ili šetnja, opustite se.

Vaga

Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mjesto, budite strpljivi. Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno vam je novo i efikasnije rješenje. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Škorpija

Čini vam se da partner ima drugačija interesovanja. Uzalud trošite velike riječi objašnjavajući svoje namjere. Svako ima pravo na svoje mišljenje ili izbor prioritetnih ciljeva, ali treba održati uspješan nivo u poslovnoj saradnji. Potreban vam je dobar podsticaj i pozitivan impuls.

Strijelac

U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage, da prihvatite kompletnu istinu ili stvari koje vam se ne dopadaju. Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti. Širi pogled na moguća rješenja donosi veći uspjeh. Osjetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i povjeravanja.

Jarac

Upotrebljavate suviše stroge kriterijume pri procjeni nečijeg ponašanja. Nepravedno kritikujete voljenu osobu. Morate da imate dovoljno hrabrosti da biste prihvatili odgovornost za ono što ste učinili. Situacija će se riješiti, nema razloga za zabrinutost. Sačuvajte samopouzdanje i prisebnost duha.

Vodolija

Pokušajte da razumijete nečiju nemoć ili emotivnu slabost. Ne budite nadmeni. Pred vama su različite obaveze koje zahtijevaju zajednički dogovor i finansijsku saradnju. Uživajte u svom svijetu intime.

Ribe

Moguće je da ste nehotično povrijedili nečija osjećanja, glas savjesti vas podsjeća na iskreno izvinjenje. Pravilna informisanost pruža širu mogućnost za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje. Važno je da uspostavite harmoničan odnos sa okolinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana