Dnevni horoskop za 9. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 9. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno vam je nečije razumijevanje. Neko vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči vaš poslovni uticaj. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Izbjegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Bik

Postavite određena pravila u emotivnom dijalogu. Nemojte dozvoliti svom partneru pretjeranu dozu samovolje. Ukoliko se nalazite u osjetljivoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima. Važno je da se oslonite na svoj razum, nema razloga za paniku.

Blizanci

Nema potrebe da gajite velike iluzije. Lako se zanosite. Podršku i razumijevanje potražite kod provjerenih prijatelja. Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrijebi vaše izjave u svoju korist. Poboljšajte svoju kondiciju.

Rak

Važno je da razumijete nečiju emotivnu “slabost” ili nedostatak moralne hrabrosti. Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji ili u odnosu sa poslovnim partnerima. Izbjegavajte konfliktne situacije.

Lav

Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Iznenadite svog partnera na način koji prija zajedničkim potrebama i ukusu. Vaši saradnici imaju različito mišljenje o rješavanju zajedničkog problema. Potrebno je da osmislite dobar plan. Izbjegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju, opustite se.

Djevica

Ne želite utjehu, ali, nažalost, ono što se dešava između vas i partnera podsjeća na unaprijed režiranu predstavu. Primjećujete da neko ima negativan uticaj na vaše saradnike, stoga nemojte učestvovati u polemikama. Prijaće vam psihofizička relaksacija i odmor.

Vaga

Reagujete razdražljivo, pretjerivanje u izlivima  ljubomore djeluje iritirajuće na voljenu osobu. U poslovnim susretima ponekad je potrebno imati dovoljno mudrosti i prećutati različite komentare. Izbjegavajte loše navike i brzopletost.

Škorpija

Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Imate dobre ideje i predlažete korisna rješenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje vašem uticaju. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Strijelac

Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Postoje situacije koje ne možete ubrzati i promijeniti u svoju korist. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Jarac

Voljena osoba umije da vas ostavi u ubjeđenju da je sve u najboljem redu, ali vi naslućujete novi problem. Na poslovnoj sceni sve ima svoj “vijek trajanja”, a vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene. Prijaće vam psihofizička relaksacija i opuštanje.

Vodolija

Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste odgonetnuli dio skrivenih poruka ili namjera. Ponekad je potrebno upotrijebiti šahovsko pravilo “taknuto-maknuto”. Saradnici očekuju da djelujete dovoljno efikasno i snalažljivo. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Ribe

U odnosu sa voljenom osobom postavite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i uzajamnog povjerenja. Potrebno je da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Neko neće tolerisati vaše izgovore ili poslovne propuste. Prijaće vam rekreacija ili boravak u prirodi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana