Dnevni horoskop za 8. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 8. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Ponekad treba upotrijebiti različite mjere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Prijaće vam relaksacija, opustite se.

Bik

Ljubavna pažnja uvijek djeluje kao najbolji lijek za dušu. Opustite se u svom svijetu intime i u društvu bliske osobe. Imate dovoljno snage da se suprotstavite različitim problemima, ali dodatni stres se loše odražava na vaše zdravstveno stanje. Razmislite na koji način treba da poboljšate svoju koncentraciju.

Blizanci

Postavite određena pravila u ljubavnom dijalogu. Ne dozvolite partneru pretjeranu dozu samovolje. Ukoliko se nalazite u osjetljivoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veći mentalni napor. Važno je da se oslonite na svoj um.

Rak

Partner ne može da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili vidite. Nažalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Ne vjerujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubjedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Lav

U susretu sa voljenom osobom, suočavate se sa problemom nerazumijevanja po pitanju zajedničkih prioriteta. Stalo vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred okolinom. Ali, vaše ponašanje neko karakteriše na pogrešan način. Izbjegavajte stresne situacije koje vas uznemiravaju.

Djevica

Mogući su različiti konflikti, a voljena osoba kao da nema previše razumijevanja za vaše ćudljivo ponašanje. Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno velom neizvjesnosti. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, izbjegavajte neke loše navike.

Vaga

Upotrijebite neke skrivene adute. U odnosu sa voljenom osobom, na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namjere. Jasno vam je da neko ugrožava vaše poslovno-finansijske interese, ali vaš napor ne donosi pozitivan efekat. Nemojte dozvoliti da vas opterećuju nekim dodatnim ili zamornim obavezama.

Škorpija

Izbjegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema porodici. Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneseni ste idejom o velikom dobitku. Budite realni pri procjeni svojih mogućnosti. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Strijelac

Svijet oko vas izgleda mnogo bolje ili ljepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Nema potrebe da se opterećujete teškim mislima.

Jarac

Ne razumijete dovoljno partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Izbjegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje skriveni detalji koji se teže uočavaju. U večernjim satima prijaće vam izlazak, šetnja ili emotivni susret.

Vodolija

Djelujete uznemireno, zatražite nečiji oproštaj i izbjegavajte emotivno rivalstvo. Kontrolišite svoje impulse. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Prijaće vam relaksacija uz omiljeni hobi.

Ribe

U momentima djelujete tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta vaše misli. Umijete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmjeravate događaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana