Dnevni horoskop za 8. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 8. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Privlači vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Djelujete privlačno i šarmantno na okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspjeh.

Bik

Privlači vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Djelujete atraktivno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja garanciju za uspjeh. Prije ili kasnije, morate da ispunite nečije zahtjeve.

Blizanci

Nema potrebe da prikrivate svoje namjere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom. Nemojte dozvoliti da neko mijenja smisao vašeg uspjeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti.

Rak

Nema razloga da prikrivate dio priče pred bliskom osobom. Suočavanje sa istinom predstavlja psihološko olakšanje. Suočavate se sa različitim problemima. Većina saradnika zagovara mjerila ili uslove koje najbolje poznaje.

Lav

Zatajili ste pred voljenom osobom i tražite novo opravdanje za svoje postupke. Odgovor je u prilagođavanju. Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savjet i promijenite dosadašnju strategiju.

Djevica

Veće značenje imaju detalji koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Raspoloženi ste za neku uzbudljivu zabavu. Nečija priča po vašem mišljenju djeluje neubjedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procjenu i sposobnosti.

Vaga

Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Djelujete vrlo provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Zaokupljeni ste idejama koje treba da vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspjeh. Vaše ponašanje ukazuje na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti.

Škorpija

Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći. Ponekad treba upotrijebiti različite mjere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama.

Strijelac

Važno je da dobro razumijete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Ulivate povjerenje, jer u nekim kritičnim situacijama umijete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa.

Jarac

Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potreban vam je dobra procjena. Upotrijebite moć sugestije u pregovorima.

Vodolija

Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za zabrinutost. Nalazite se u dobroj prilici da povlačite paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva.

Ribe

Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koju vas usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju. Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja, upotrijebite svoje diplomatske manire.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana