Dnevni horoskop za 8. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 8. oktobar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Ove nedjelje većina Ovnova bi najviše vremena i energije trebalo da potroši na kućne aktivnosti ili pomoć nekom od članova porodice.Nova osoba u vašem životu zaintrigirala vas je možda i više nego što biste željeli da priznate. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Veoma je važno da se odmorite, ali i na vrijeme krenete sa pripremama za slijedeću radnu sedmicu jer vas očekuje pojačan obim obaveza.  Drugi dan vikenda biste mogli da zajednički provedete družeći se sa rođacima, kumovima. Uživajte. Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci

Bez obzira na već pripremljene varijante za buduće profesionalne zadatke, ovaj dan Blizancima donosi nove činjenice i potrebu da nešto od planova koriguju. Tokom ove nedjelje situacija na vašem ljubavnom planu najvjerovatnije ostaje na približno istom nivou kao i prethodnih dana. Nema nagoveštaja većih problema u sferi zdravlja.

Rak

Uz uobičajene kućne obaveze, tipični Rakovi imaće danas povoljnu klimu da se posvete i nekim kreativnim aktivnostima. Vrlo dobar dan nalazi se pred vama ukoliko imate želju i volju da fine trenutke provedete u kućnoj atmosferi sa dragom osobom. Opustite se i uživajte. Zdravlje odlično, piše Astroputnik.

Lav

Organizujte neko fino druženje, okupljanje sa prijateljima. Opustite se i prije svega odmorite. Iznenadite dragu osobu. Predložite neki izlazak, pokažite više posvećenosti i biće vam uzvraćeno. Zdravlje odlično.

Djevica

Drugi dan vikenda nije pogodan da se previše bavite analiziranjem i brojnim kombinacijama. Napravite mali predah i odmorite se. Relativno miran dan očekuje vas na polju ljubavnih relacija. Riješavanje eventualnih nezadovoljstava ostavite za kasnije. Pad energije.

Vaga

Ovaj dan je kao poručen da se Vage posvete nekom hobiju ili nekoj kreativnoj aktivnosti koju su pomalo zapostavile. Realno je očekivati da vas danas u određenoj mjeri iznervira komplikovana situacija koju inače pokušavate da pojednostavite zajedno sa dragom osobom. Pad imuniteta.

Škorpija

Većina Škorpija danas može biti previše okrenuta prošlosti i propustima. Nemojte se suviše zamarati nečim što ne možete promjeniti. Osoba koju ste nedavno upoznali pokazuje veliko interesovanje za vas. Na vama je sve.Čuvajte se virusnih infekcija.

Strelac

Bez žurbe i uz minimalnu pomoć sa strane, Strelci se danas mogu sasvim dobro izboriti sa nekim dodatnim obavezama. Potrudite se da se opustite i uživate u pozitivnoj energiji u danu koji je pred vama. Možete zajedno provesti dan kod kuće, a još bolje je promeniti malo ambijent. Zdravlje sasvim solidno.

Jarac

Bezmalo sve obaveze koje su isplanirali predstavnici Jarčeva danas mogu i da ostvare, samo malo sporijim tempom. Iznenadite dragu osobu. Predložite neki izlazak, pokažite više posvećenosti i biće vam uzvraćeno. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Neke nove ideje vas mogu danas pokrenuti na ozbiljna razmišljanja, možda čak i o konkretnim poslovnim promjenama. Imate i neke ponude koje valja razmotriti. Budite veseli i dobro raspoloženi i svakako preuzmite inicijativu na ljubavnom planu jer ništa se neće desiti samo od sebe. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Mogli biste jednostavno danas da se posvetite odmoru ili uživanju na nekom izletu družeći se sa vama dragim osobama. Uživajte u postojećim partnerskim odnosima. Mijenjajte ono što vam smeta, radite na podizanju kvaliteta odnosa u kom se nalazite. Dovoljno se naspavajte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana