Dnevni horoskop za 8 oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 8 oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao što biste željeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i razumijevanja. Pozitivni uzori mogu da vam posluže kao dobro rješenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva. Budite pažljiviji u saobraćaju, izbjegavajte stresne situacije.

Bik

U susretu sa voljenom osobom bolje je da prihvatite utješnu varijantu, iako to nije svojstveno vašoj ćudi i temperamentu. Postupite po svojoj savjesti, važno je da ispoštujete zajednički dogovor ili utvrđena pravila u poslovnoj saradnji. Izbjegavajte konfliktne situacije.

Blizanci

Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Svijet oko sebe posmatrate drugačijim očima. U većini situacija umijete da prilagodite kriterijume prema svojim interesima i da se izborite za bolje uslove. Posvetite pažnju nekim vedrim i zabavnim sadržajima, opustite se.

Rak

Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Sve ima svoju granicu ili cijenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Olakšajte svoju savjest, prijaće vam relaksacija.

Lav

Jasno vam je da ne možete dobiti sve što emotivno priželjkujete, ali još ne znate na koji način da uživate u onome što imate. Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak. Pretjerana zabrinutost loše utiče na vašu koncentraciju.

Djevica

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo, stoga obratite pažnju na ideju koju predlaže voljena osoba ili bliski prijatelji.

Očekujete velike promjene u svojoj okolini, ali realnost izgleda drugačije, uzaludno rasplinjavate kreativnu energiju. Izbjegavajte neke loše navike i stresne situacije.

Vaga

Nema razloga da ignorišete nezadovoljstvo koje primjećujete u svojoj porodici. Ozbiljnije razmislite o svojim propustima. Pretjerano eksponiranje ili nerazumno ponašanje u društvu saradnika na kraju donosi i određene posljedice. Usporite svoj ubrzani ritam i predahnite od napornih obaveza.

Škorpija

Uz obilje šarma ne uspijevate da privučete nečiju pažnju i naklonost. Stalo vam je da budete u nečijem društvu, sačekajte povoljniji trenutak. Preostaje vam da razmislite o nekom alternativnom rješenju da biste nadoknadili propušteno vrijeme i priliku. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Strijelac

Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtijevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom.

Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, stoga nemojte dozvoliti da neko mijenja vašu. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Jarac

Nema razloga da emotivno ucjenjujete voljenu osobu, na takav način samo postižete suprotan efekat. Važno je da odaberete ulogu koja odgovara vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Slobodno prihvatite izazove koji vas podstiču na kreativno izražavanje.

Vodolija

Nalazite se u zabludi i na subjektivan način procjenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim očekivanjima. Potrebno je da se pravilno organizujete da biste ostvarili uspjeh na različitim stranama. Ne dozvolite da vas neko usporava. Važno je da dobro profiltrirate svoje misli i osjećanja.

Ribe

Nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Pokušavate da odredite svoje mjesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa provjerenim saradnicima. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana