Dnevni horoskop za 8. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 8. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potrebna vam je dobra procjena. Upotrijebite moć sugestije u pregovorima. Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Bik

U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namjere, probudite neke usnule želje i emocije. Podstičite kod sebe radoznalost, ali nemojte prekoračiti zidove istine. Očekuje vas poučno iskustvo u poslovnoj saradnji. Sačuvajte dobro raspoloženje i pozitivnu orijentaciju.

Blizanci

Mimo svoje volje, pristajete na kompromisno rješenje ili na varijantu koju predlaže vaš partner. Odlažete svoje poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju činite ne predstavlja dobro rješenje. Prijaće vam relaksacija.

Rak

Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Postoje situacije koje ne možete ubrzati i promijeniti u svoju korist. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Lav

Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume. Raduje vas osmijeh zadovoljstva na partnerovom licu. Djelujete opterećeno različitim obavezama, tako da vam nedostaju diplomatski maniri pred saradnicima. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Djevica

Pokažite više razumijevanja i nove izlive nježnosti prema voljenoj osobi. Neko osvaja vaše simpatije i emotivnu naklonost. Nema razloga da mistifikujete svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i poziv. Priuštite sebi neke lijepe sitnice, kao recept za dobro raspoloženje.

Vaga

Pažljivije slušajte i analizirajte partnerovu poruku. Nemojte ignorisati nečije riječi. Ponekad je teško priznati poraz, ali to je prvi korak koji vodi ka psihološkom olakšanju. Izbjegavajte impulsivne reakcije.

Škorpija

Neko vas uzbuđuje i privlači vašu pažnju više nego što ste spremni da priznate. Djelujete tajanstveno. Sa par dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namjere na različitim stranama. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Strijelac

Partner djeluje arogantno i preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u vama podstiče novu sumnju i dodatno vas brine. Lako je napraviti pogrešan izbor, stoga obratite pažnju na nečiji savjet. Nema razloga da forsirate svoje mišljenje i procjenu. Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivnu notu u raspoloženju.

Jarac

Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mjesto, budite strpljivi. Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno vam je novo i efikasnije rješenje. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Vodolija

Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Djelujete raspoloženo i imate dobre ideje. Važno je da osjetite psihološku ili materijalnu sigurnost. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Ribe

Vaš ponos izbija na površinu i to predstavlja pozitivan predznak u ljubavnom dijalogu. Umijete nekog da navedete na svoje želje. Nemojte dozvoliti da neko sumnja u vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Važno je da ispoštujete osnovni protokol i nečiju sugestiju. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana