Dnevni horoskop za 8. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 8. februar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

U odlučujućem trenutku spremni ste na rizik koji procjenjujete kao novi poslovni izazov. Nema razloga za velika emotivna očekivanja, posebno kada se nalazite u društvu u kome niste rado viđeni ili prihvaćeni. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi.

Bik

Novi uspjeh treba dodatno da vas motiviše na stvaralaštvo i aktivnu ulogu u različitim pravcima. Planirajte izlazak ili emotivni susret – prijaće vam društvo bliske osobe. Važno je da se osjetite poželjno u nečijoj blizini da biste uz novu radost osjetili i samopouzdanje.

Blizanci

Brzopletost i impulsivno ponašanje u susretu sa kolegama može da prouzrokuje dodatne komplikacije. Realno procijenite svoje mogućnosti prije nego što donesete novu odluku. Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo, obratite pažnju na komentare koje vam upućuje bliska osoba.

Rak

Svaki vid poslovne preventive pokazaće se od dragocjene pomoći. Partner djeluje sumnjičavo i to se odražava na vaše raspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje vas nepotrebno razdvajaju, ali trenutno ne pronalazite ni rješenje.

Lav

Potrebno je da tačno procijenite do koje mjere ste spremni da ispunite nečije zahtjeve. Prati vas pomalo loš ljubavni dijalog. Potrudite se da smirite voljenu osobu umjesto da situaciju dovodite do novog emotivnog usijanja, zbog čega oboje možete samo zažaliti.

Djevica

Nedostaju vam oprez, postupnost i strpljenje kao glavni aduti koje vješto koristite u poslovnim pregovorima. Zaneseni ste pomalo ružičastom slikom i imate velika emotivna očekivanja. Nema razloga za pretjeranim eksponiranjem u nepoznatom društvu čak iako postoji i dobar povod.

Vaga

Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajući nivo u komunikaciji i pregovorima, posvetite pažnju samostalnim poslovima. Nema potrebe da smišljate nove izgovore koji mogu da vas predstave u pogrešnom svjetlu pred bliskom osobom, jer ona ne može uvijek da razumije vaše namjere.

Škorpija

Postoje utvrđena pravila i moguće je da improvizujete samo do određene granice. Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi ljubavni susret. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na emotivnu inicijativu koju treba da prihvatite.

Strijelac

Upotrijebite moć sugestije kada pregovarate sa poslovnim partnerima. Postoje situacije koje zahtijevaju veliki mentalni napor i prilagođavanje. Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu u skladu sa ulogom koju imate.

Jarac

Odlaganjem svojih obaveza ne možete dobiti nikakvu korist – pokrenite inicijativu. Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način, budite dovoljno maštoviti da biste imali neki novi i ugodan doživljaj.

Vodolija

Uvijek postoje iskusni saradnici koji nude korisna rješenja. U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na nerazumijevanje ili na negativan ton. Priželjkujete više nego što je možda u ovom trenutku moguće i da dobijete.

Ribe

Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatite korisnu sugestiju i ugledajte se na jednu uspješnu osobu. Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom oko nekih sitnica. Emotivne nesuglasice nisu toliko značajne da bi pretjerano uticale na nove događaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana