Dnevni horoskop za 8. avgust

Srna
Dnevni horoskop za 8. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Djelujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak i novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cijenu prekida poslovne saradnje. Prihvatite nečiji koristan savjet. Prijaće vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na snove.

Bik

Ukoliko vas opterećuju nove emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Nerazumijevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju. Prihvatite kompromis. Prijaće vam iskreni razgovor i povjeravanje, opustite se.

Blizanci

Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Sve ima svoju granicu ili cijenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Olakšajte svoju savjest, prijaće vam relaksacija.

Rak

Djelujete uznemireno, morate da prihvatite nečija pravila zajedničkog života ili emotivnu opomenu. Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu svojih interesa. Međutim, postoje otežavajuće okolnosti koje vas usporavaju. Nema razloga da preuveličavate svoje mogućnosti.

Lav

U afektu nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Nepotrebno izazivate nečije negodovanje. Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti.

Djevica

Imate priliku da osvojite nečiju naklonost. Objasnite voljenoj osobi da vas vezuju iste emotivne potrebe. Nalazite se u dobroj formi i djelujete vrlo pozitivno na svoju okolinu. Važno je da reagujete u pravom trenutku. Predstavite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Vaga

Nesporazumi koji vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati. Pretjerujete sa različitim zahtjevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju vas negativni komentari i nečije negodovanje. Djelujete napeto, prijaće vam psihološko opuštanje.

Škorpija

Neko određuje pravila ponašanja, a vama preostaje da se pomirite sa zadatom ulogom. To vam se ne dopada. Ne budite nadmeni ili rasipni u susretu sa saradnicima. Zadovoljite se prosječnim rezultatima.

Izbjegavajte stresne situacije i naporne obaveze.

Strijelac

Partner čini stvari zbog kojih treba da se osjećate polaskano ili zadovoljno. Odgovorite na sličan način. Ne volite da vam diktiraju pravila ponašanja. Želite da sačuvate pravo na mišljenje i individualnost. Izbjegavajte loše navike, prijaće vam boravak u prirodi.

Jarac

Izbegavajte novu porodičnu ili emotivnu raspravu. Najbolje se osjećate uz osobu koja razumije vaše emotivne potrebe. Pokušavate da osmislite nova i korisna rješenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Obratite pažnju na pravilnu zdravstvenu njegu.

Vodolija

Važno je da sačuvate emotivnu bliskost sa jednom dragom osobom. Zaštitite one koje volite od nepotrebnih uzbuđenja. Velike ambicije ili potreba za prikupljanjem materijalnih rezultata, ne treba da vas navedu na pogrešno ponašanje. Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće vam.

Ribe

Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osjećanja progovore. Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste uspješni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Nemojte sputavati svoja osjećanja ili želje, opustite se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana