Dnevni horoskop za 8. april

G.S.
Dnevni horoskop za 8. april

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Konflikti na radnom mjestu i neizvjesna poslovna budućnost zabrinjavaće martovske Ovnove. Ostali će lakše pronaći snage da se hrabro suprotstave stresu i ostvare ono do čega im je intimno stalo.

Bik

Merkur u vašem znaku biće zaslužan za bolje raspoloženje, ali i odličnu koncentraciju. Psihički umor koji vas je pratio prošlih nedjelja više vam neće stvarati probleme. Bićete izuzetno druželjubivi i aktivni.

Blizanci

Dobro ćete se snalaziti u radnim zadacima koji će zahtijevati spretnost pismene i usmene komunikacije. Međutim, planete u Biku loše će djelovati na vašu motivaciju, pa ćete se često žaliti na umor.

Rak

Grčevito ćete se boriti za svoja prava i svađati se s pojedincima. Iako to nije u vašoj prirodi, ovaj put ćete biti skloni riziku i naglim rezovima i pri­ tome mnoge okolnosti okrenuti na svoju stranu.

Lav

Bićete podložni stresu, napetostima i raznim psihosomatskim tegobama. Za sada tegobe neće uzeti maha, ali valjalo bi da počnete s turom multivitamina koji bi vas ojačali i podigli imunitet.

Djevica

Očekuju vas prijatni kontakti sa strancima i posjeta osobe izdaleka koja vam donosi dobre vijesti. Istaći ćete se u konkretnim poslovima, gdje izdržljivost i odgovornost igraju veliku ulogu.

Vaga

U poslovnim aktivnostima će do izražaja doći vaša komunikativnost, domišljatost i snalažljivost. Uprkos mnogim naporima, pa i preprekama, u datim okolnostima pokazaćete izuzetnu snalažljivost.

Škorpija

Uzrok neslaganju u brakovima i vezama biće ljubomora koja će pojačati strahove, a samim tim i podsticati na borbu za očuvanje položaja u vezi. Samci će svojim ponašanjem zbunjivati pripadnike suprotnog pola i ostavljati utisak neodgovornih ljudi.

Strijelac

Dok će zauzeti uživati u skladnim odnosima s partnerom, slobodni će nove osobe upoznavati prilikom izlazaka. Bićete traženi u društvu, a britkim humorom zasmijavate okolinu.

Jarac

U izvrsnoj ste formi, a hronične zdravstvene tegobe koje vam već duže vrijeme zadaju probleme potpuno će se povući. Planete u Biku biće zaslužne ne samo za vašu veću vitalnost, nego i za dobro raspoloženje.

Vodolija

Spretno ćete voditi poslovne pregovore i usmjeravati situacije u svoju korist. Uspjeh vam se smiješi u finansijama, trgovini, putovanjima i uslužnim djelatnostima. Koleginica ili mlađa muška osoba na poslu vam stvaraju probleme!

Ribe

Moguće su inovacije u poslovanju, uvođenje novih tehnologija ili promjena u načinu rada. Ni vama neće nedostajati originalnosti i spretnosti, pa su ovo dani novih postignuća i malih, ali vrijednih pobjeda.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana