Dnevni horoskop za 7. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 7. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Budite diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše tajne namjere. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje. Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Na sreću, djelujete veoma ubjedljivo na svoju okolinu. Unosite više vitamina i tečnosti u ishranu.

Bik

Razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate iluzijama. U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum. Korektno poštujte dogovor. Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga.

Blizanci

Prihvatite partnerovu ideju ili rješenje. Nema potrebe da se emotivno nadmudrujete u mrtvoj trci u kojoj nema pobjednika. Ulažete veliki napor, ali neko nema poštovanja za vaše rezultate i zasluge. Ipak, vi ste osoba koja neće dozvoliti da osporavaju vašu ulogu. Važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju, opustite se.

Rak

Partner očekuje da zablistate u punom sjaju. Možda to predstavlja određeni napor, ali uvijek vrijedi pokušati. Diplomatska nota ponekad postaje neizbježna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rješenje.

Potrebna vam je psihološka ravnoteža.

Lav

Mimo svoje volje pristajete na kompromisno rješenje ili na varijantu koju predlaže vaš partner. Odlažete svoje poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju činite ne predstavlja dobro rješenje. Prijaće vam relaksacija.

Djevica

U susretu sa voljenom osobom bolje je da prihvatite utješnu varijantu iako to nije svojstveno vašoj ćudi i temperamentu. Postupite po svojoj savjesti, važno je da ispoštujete zajednički dogovor ili utvrđena pravila u poslovnoj saradnji. Izbjegavajte konfliktne situacije.

Vaga

Pogađa vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje, mada vam to baš i ne uspijeva. Vi raspolažete ubjedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Očekujte teške pregovore. Večernje sate posvetite omiljenom hobiju i relaksaciji.

Škorpija

Imate utisak da partner uporno prikriva izvjesne detalje ili istinu, što dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje. Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovni neuspjeh, ne budite nepravedni prema osobi čije namjere ne poznajete dovoljno. Izbjegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Strijelac

Pokušavate da riješite emotivnu dilemu, oslonite se na svoju intuiciju. Nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda. Nema razloga da vjerujete u informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Jarac

Susret sa jednom osobom za vas predstavlja veliko zadovoljstvo i užitak. Nažalost, taj vrhunac brzo prolazi. Bolje je da se ne zanosite nekim neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled.

Važno je da sačuvate prisebnost duha i samokontrolu.

Vodolija

U susretu sa voljenom osobom suočavate se sa problemom nerazumijevanja po pitanju zajedničkih prioriteta. Stalo vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred okolinom. Ali, vaše ponašanje neko karakteriše na pogrešan način. Izbjegavajte stresne situacije koje vas uznemiravaju.

Ribe

U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svijet oko vas izgleda mnogo bolje i ljepše. Opustite se. Koristite suviše stroge kriterijume da biste zaštitili svoje interese u poslovno-finansijskim pregovorima. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana