Dnevni horoskop za 7. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 7. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osjećanja progovore. Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umješni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije.

Bik

Važno je da dobro razumijete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Ulivate povjerenje, jer u nekim kritičnim situacijama umijete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa.

Blizanci

Bez obzira koliko djelujete tajanstveno pred voljenom osobom, ne uspijevate da prikrijete svoje osnovno raspoloženje. Nemojte dozvoliti da ­vam neko pokrene niske strasti ili želju za poslovnim rivalstvom. Budite realni.

Rak

Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje vas udaljavaju od drage osobe. Potrebna vam je emotivna podrška. Ne dopada vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u inferiornoj poziciji u odnosu na saradnike.

Lav

Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umijete da zablistate punim sjajem  u pravom trenutku. Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu.

Djevica

Priuštite porodici ili voljenoj osobi dobru zabavu. Uz iskrene namjere, usrećite osobu do koje vam je stalo. Dobar izbor proizilazi iz konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.

Vaga

U susretu sa voljenom osobom potrebno je da pokažete istančani sluh i široke vidike za zajedničke planove. Nemojte rješavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmjerite ka ostvarenju korisnih ciljeva.

Škorpija

Nema potrebe da se ponašate teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Važno je da odaberete situaciju koja paralelno ispunjava vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist.

Strijelac

Ponekad treba rizikovati, posebno ako vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na osjećanja. Umijete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete saradnike na akciju. Zato, bez kolebanja.

Jarac

Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se mijenja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad djelujete zbunjeno i neodlučno. Poslovni uspjeh podrazumijeva novu i dobro osmišljenu akciju, prihvatite izazov u skladu sa svojim potrebama.

Vodolija

Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Postoje iznenadne okolnosti koje vas usporavaju. Nemojte tražiti nemoguće, već prihvatite ono što dobijate.

Ribe

Budite dovoljno maštoviti, planirajte neku uzbudljivu zabavu udvoje. Osvojite osobu do koje vam je stalo. Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na saradnike i potvrđuje vašu ulogu u zajedničkom dogovoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana