Dnevni horoskop za 7. jul

G.S.
Dnevni horoskop za 7. jul

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Čućete informacije ili dobiti potvrdu onoga što vam je bitno. Neke lijepe vijesti stižu do vas i cijeli će dan proći u pozitivnom uzbuđenju. Ako želite kontakt ili susret s bivšim partnerom, onda sada koristite priliku. I druga strana priželjkuje kontakt.

Bik

U potpunosti ste posvećeni poslu i obavezama. No, drugi će odugovlačiti sa svojim dijelom posla pa će vas na taj način usporavati. Nemojte previše preispitivati partnerovo ponašanje. Suviše se opterećujete razmišljanjima.

Blizanci

Malo predaha od situacija iz prethodnih dana. Ako ste u međuvremenu napravili neku grešku, danas je pravi momenat da je ispravite jer ste fokusirani i precizni. I u emotivnim relacijama budite više posvećeni komunikaciji s voljenom osobom.

Rak

Svjesni ste da imate velike obaveze, ali danas lakše izlazite na kraj s njima. Iskoristite ovo vrijeme da odradite i sve ono što ste propustili. Dan je odličan za sve vezano za emotivne kontakte, bilo s bivšim partnerima, bilo s voljenom osobom.

Lav

Jedan od onih dana kada se sve nekako rješava samo od sebe. Odlični momenti i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Dan je idealan za susret s voljenom osobom, ali i za nova poznanstva jer šarmirate bez problema i s lakoćom.

Djevica

Najviše ćete se fokusirati na privatne obaveze koje ste odlagali. Poslu ćete posvetiti samo onoliko vremena koliko je to neophodno. U porodičnim i bračnim relacijama pravi je trenutak da se smire strasti, da se porazgovara i da padnu dogovori.

Vaga

Sve što pokrećete polazi vam za rukom. Zato ne sjedite, nego to iskoristite. Ovo važi ne samo za poslovni već i za emotivni segment. Na nekog ste odavno “bacili oko” i sada je momenat da ovu cijelu priču i pokrenete. Slušajte sebe.

Škorpija

Saradnik s kojim ste do prije neki dan imali probleme sada je odjednom na vašoj strani i podržava vas. Sljeduju vam i pohvale za dobro odrađen posao. Emotivno ovo baš i nije savršen dan zato što ste previše usmjereni na sebe i svoje potrebe.

Strijelac

Možda ćete morati neke stvari da odradite opet, ali vam to neće pasti teško. Više vam leže saradnje s ljudima koji su slični vama, s kojima ne morate da se ubjeđujete. Emotivni partner ima fenomenalne ideje i možda bi trebalo da ga saslušate.

Jarac

Možda ćete morati da se bavite nekim sitnicama ponovo i da neke manje greške ispravljate, ali vas prati dobro raspoloženje i ovo neće uticati na njega. Voljena osoba je vrlo raspoložena da se potrudi u vezi s vama i prijatno vas iznenadi.

Vodolija

Neke fine poslovne situacije krenuće neočekivano, a moguć je i lijep novčani priliv. Dobre informacije iz inostranstva. S voljenom osobom danas izađite, potrebno vam je da oboje malo uživate potpuno sami u zajedničkim trenucima.

Ribe

Najveći dio obaveza uspjećete da završite u prijepodnevnim satima koji su najproduktivniji dio vašeg dana. Ukoliko nemate emotivnog partnera, veče će vam doneti snažno podsjećanje na prošlost, ali i mogućnost kontakta s bivšom ljubavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana