Dnevni horoskop za 7. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 7. januar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Jedan od opuštenijih dana je pred Ovnovima. Iskoristite ga da budete u krugu porodice i najbližih. Odličan dan vas očekuje i na ljubavnom planu da se sa puno pažnje i razumijevanja posvetite svojoj voljenoj osobi. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Odličan dan u najavi je pred Bikovima da se opuste i odmore, a posao može i da sačeka. Važno je da razmislite dobro šta želite i ka tome usmjerite svu svoju energiju i emocije. Zdravlje odlično.

Blizanci

Blizanci bi trebalo ovaj dan prvenstveno da iskoriste za preko potreban odmor i relaksaciju. Poslovne pripreme mogu da sačekaju. Moguće je novo poznanstvo preko društvenih mreža, prijatelja, pa eto prilike za šarmiranje i zavođenje. Mogući problemi sa varenjem.

Rak

Rakovima će najviše vremena oduzeti danas standardne obaveze vezane za kućne aktivnosti, ali i pripreme za narednu radnu sedmicu. Sasvim povoljan dan očekuje vas na polju ljubavnih relacija. Mogli biste lepe trenutke da iskoristite za pravljenje budućih planova i sa više pažnje se posvetite osobi koju volite. Zdravlje odlično.

Lav

Lavovi bi danas najviše vremena mogli da posvete kućnim i porodičnim obavezama, a ostale poslovne aktivnosti stave u drugi plan. Korigujte nerealna očekivanja i biće manje razloga da budete nezadovoljni na kraju dana u sferi ljubavi.Zdravlje vrlo dobro, piše Astroputnik.

Djevica

U današnje planove mogli biste da ubacite i druženje sa rođacima, kumovima. Prijaće vam društvo dragih ljudi. Gotovo sve okolnosti na ljubavnom polju tokom ovog dana trebalo bi da vam ide u prilog. Uživajte u svemu što vas čini zadovoljnim. Zdravlje vrlo dobro.

Vaga

Sve planove ove nedjelje većina Vaga za očekivati je da sprovede uspješno u djelo, bez značajnijih odstupanja. Odličan dan je za druženje, izlazak, pa se podrazumijeva da već imate neki plan na umu. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Još jedan potencijalno odličan dan je pred Škorpijama da sve što su zacrtale bez problema završe. Lijep dan je pred vama na ljubavnom planu. Mogli biste da očekujete bar jedno prijatno iznenađenje od nove simpatije. Zdravlje vrlo dobro.

Strijelac

Strijelci će i danas imati popunjen raspored obaveza. Ostavite nešto vremena i za preko potreban odmor. Povoljan dan sa akcentom na finoj komunikaciji očekuje ove nedjelje većinu pripadnika ovog astrološkog sazviježđa. Promijenljivo raspoloženje.

Jarac

Nedjelja je dan koji bi tipični Jarčevi trebalo da provedu u opuštenoj atmosferi, regenerisanja i prikupljanja energije za buduće obaveze. Opuštene situacije daju dobru osnovu da pokrenete i uspješno odradite bar jedan konkretan potez u sferi ljubavi. Zdravlje odlično.

Vodolija

Prosječan dan nalazi se pred Vodolijama makar za obavljanje osnovnih obaveza. Nije ni preporučljivo neko zamaranje. Nešto slično možete očekivati i na polju ljubavnih relacija. Prilično miru atmosferu i zadovoljavajući nivo partnerskih odnosa. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Manje-više, sličan dan prethodnom mogu očekivati tipične Ribe. Potreban vam je predah od obaveza. Određeni signali promjena u vašem ljubavnom životu već se mogu nazrijeti. Uživajte i ne razmišljajte previše. Zdravlje vrlo dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana