Dnevni horoskop za 7. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 7. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Danas ćete se iznova udvarati svom partneru. Cijeli dan će vam proteći u tome. Ovo je sjajna prilika za sakupljanje poena i simpatija. Neka vaš prirodni šarm zablista u punom sjaju. Na poslu vas očekuje finansijski dobitak.

Bik

Imate iznenadnu želju da se pozabavite sređivanjem svoje finansijske situacije, ormara, ostave ili automobila. Prvo napravite listu, a onde krenite da radite jedno po jedno. Veče provedite sa voljenom osobom. Prijaće vam opuštanje.

Blizanci

Ako ste bili nezadovoljni u posljednje vrijeme na poslu ili po pitanju ljubavi, više ne morate da se brinete. Stvari počinju da se okreću u vašu korist. Nabacite osmijeh na lice i prihvatite svo dobro koje će vam pružiti ovaj dan.

Rak

Vrijeme je za promjene, bilo da se radi o fizičkim ili emotivnim. Stavite katanac na frižider i posjetite teretanu. Na poslu napokon recite ono što vas tišti, a ne bi bilo loše ni da pospremite svoju kuću. Samokontrola je nešto što morate njegovati i održavati.

Lav

Šta treba da se desi da vi konačno počnete da vodite računa o sebi? Planete vam savjetuju da se opustite i prestanete da se nervirate oko poslovnih i ljubavnih problema. Potrebno vam je mirno i tiho mjesto gdje ćete biti opušteni.

Djevica

Ne brinete dovoljno o sebi u posljednje vrijeme i planete vam savjetuju da počnete. Nemojte pretjerivati sa radom, pijte manje kafe i alkohola i smanjite cigarete. Večeras umjesto u grad idite u šetnju i lezite na vrijeme u krevet.

Vaga

U ovom momentu teško vam je da privolite druge da saslušaju šta imate da kažete. Kao da niko nije raspoložen za vaše ideje i prijedloge. Ne bi bilo loše da promijenite taktiku. Budite fleksibilni i spremni da se mijenjate.

Škorpija

Raspoloženiji ste nego prethodnih dana. Razlog leži u zadovoljstvu dobro obavljenim zadacima vezanim za vaš profesionalni život. S obzirom na to da vam se uloženi trud višestruko isplatio, to je pravi razlog da izađete i proslavite sa prijateljima.

Strijelac

Nebitno da li ste muškarac ili žena, ne bi bilo loše da preispitate vaše ponašanje vezano za partnerske odnose. Ovo je dan prepun iskušenja. Riješite se tenzija i nagomilane anksioznosti u razgovoru sa prijateljima.

Jarac

Ukoliko ne možete da se povežete sa vašom duhovnom stranom, danas je dobar dan da napravite harmoniju i imate ispunjen dan. Potrebno je samo da preduzmete inicijativu da napravite nešto i da se nakon toga veoma dobro osjećate.

Vodolija

Donijećete dobru sreću prijateljima ili članovima porodice. Na vama je da motivišete druge da vam se priključe u zabavi. Svi koji sa vama danas ukrste puteve biće neobično srećni. Vaš svijet je pun radosti, zabave, entuzijazma i smijeha.

Ribe

Zadovoljstvo ćete neći u interakciji sa drugima. Budite kreativni i razmišljajte o nečemu neobičnom, ovo bi moglo da uključuje jahanje, planinarenje ili posjetu zabavnom parku. Naići ćete na odobravanje drugih, s obzirom na to da su više nego raspoloženi da vam se pridruže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana