Dnevni horoskop za 7. april

G.S.
Dnevni horoskop za 7. april

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Ukućani donose višak energije, laku povredljivost i preemotivnost koja se začas posla može okrenuti u nestrpljivost i nervozu, pa će samim tim Ovnovi koji su u braku ili žive sa partnerom imati izazovniji mjesec pred sobom.

Bik

Finansije, koje su vam često zadavale glavobolju, počeće da se popravljaju tokom aprila, a u drugom dijelu mjeseca možete zatvoriti dugovanja i obaveze koje vučete ko zna od kada, kao i naplatiti neka zaostala potraživanja.

Blizanci

Češće tegobe mogu imati hronični bolesnici. Polovinom mjeseca moguć je hormonski disbalans i manji respiratorni problemi, a grlo je posebno osjetljivo. Pokušajte da promijenite nešto u načinu ishrane.

Rak

Vrijeme je da se angažujete i da pravite promjene. Stoji da će vam se neke mogućnosti otvoriti same od sebe - bilo da je u pitanju promjena radnog mjesta ili unapređenje, finansijski bonus, ali ako želite da ostvarite planove koji su vam dugo u mislima - sada jeste trenutak za akciju.

Lav

Može vam smetati što je partner previše okrenut porodici, poslovnom i finansijskom segmentu, ali ćete manjak zajedničkog vremena uspijevati da prevaziđete. Ulaskom u drugi dio aprila, atmosfera se kod vas mijenja, vi postajete neraspoloženiji, osjetljiviji.

Djevica

Bavljenje papirološkim pitanjima je nešto što vas očekuje u drugom dijelu mjeseca. Takođe, zbog retrogradnosti Merkura koji je vaš vladar posebnu pažnju obratite na eventualne propuste i greške na poslu.

Vaga

Pojedini parovi se baš tokom ovog mjeseca mogu odlučiti za značajne korake, ozvaničenje odnosa ili početak zajedničkog života. Što se tiče slobodnih – i te kako postoji šansa za ulazak u novu ljubavnu priču sa osobom koja će vas zabljesnuti i izbrisati sjenke prošlosti.

Škorpija

Zdravstveni segment nije sjajan. Nešto slabiji imunitet, jača iscrpljenost i stres. Pokušajte da pronađete dovoljno vremena za sebe - za dobru ishranu, kvalitetan odmor i san, ali i za fizičku aktivnost.

Strijelac

Od vas će se u prvom dijelu mjeseca očekivati da radite šest stvari odjednom, a drugi dio aprila je protkan mnogobrojnim greškama i zastojima, i tuđim i vašim, koje ćete morati da rješavate u hodu.

Jarac

Dešavanja u porodičnom i poslovnom segmentu mogu zatalasati mir koji trenutno postoji u vašim emotivnim relacijama i to u danima oko punog mjeseca i pomračenja Sunca.

Vodolija

Postojaće prepreke tokom ovog mjeseca koje ćete partner i vi ipak nekako prevazilaziti i truditi se da održite dobar nivo komunikacije i razumijevanja. Biće povremeno teško uklopiti i vaše i obaveze druge strane.

Ribe

Neke situacije će se ponavljati, što će činiti da se partner vraća na stare teme koje očigledno niste riješili u nekom od prethodnih pokušaja. Ne izbjegavajte teme koje su vama neprijatne, već se trudite da ih sada razriješite na pravi način.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana