Dnevni horoskop za 6. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 6. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Nesporazumi koji vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati. Pretjerujete sa različitim zahtjevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju vas negativni komentari i nečije negodovanje. Djelujete napeto, prijaće vam psihološko opuštanje.

Bik

U odabranom društvu i uz nečije emotivne podsticaje, svijet oko vas izgleda mnogo bolje i ljepše. Opustite se. Koristite suviše stroge kriterijume da biste zaštitili svoje interese u poslovno-finansijskim pregovorima. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Blizanci

Budite diskretniji u različitim susretima i dobro procijenite svoje mogućnosti prije nego što pokrenete ljubavnu varnicu. Osjećate laganu stagnaciju. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike da biste ostvarili zajedničke interese. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Rak

Pažljivije slušajte i analizirajte partnerovu poruku. Nemojte ignorisati nečije riječi. Ponekad je teško priznati poraz, ali to je prvi korak koji vodi ka psihološkom olakšanju. Izbjegavajte impulsivne reakcije.

Lav

U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to vam više ne pričinjava zadovoljstvo. Nemojte dozvoliti drugima da vam nametnu nepotrebne obaveze ili da remete vaš uobičajeni način rada. Izbjegavajte stresne i naporne situacije.

Djevica

Neko vas podstiče na dobro raspoloženje. U skladu sa svojim afinitetima umijete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju. Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima, ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji, prijaće vam šetnja.

Vaga

Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud i karakter. Djelujete vješto u poslovno-finansijskim dogovorima, ali ni vaši saradnici nisu naivni. Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Škorpija

Pokažite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbjegavajte emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Nema razloga da se ponašate nametljivo, već prepustite drugima da govore o vašem uspjehu ili u vašu korist. Prijaće vam izlazak ili neka sportska aktivnost.

Strijelac

Nema razloga da se ponašate susretljivo. Važno je da shvatite pravu vrijednost nečijeg prisustva. Postupite na osnovu svojih mjerila i bez detaljnih objašnjenja. Kolo sreće se okreće, negdje dobijate, a negdje gubite. Sačuvajte prisebnost duha i dobru koncentraciju.

Jarac

Ponekad je teško podvući jasnu crtu ili postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Ugledajte se na jednu uspješnu osobu iz svoje okoline i nemojte rizikovati bez prijeke potrebe. Završite započeti posao u predviđenom roku. Prijaće vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Vodolija

Pokušajte da razumijete nečiju nemoć ili emotivnu slabost. Ne budite nadmeni. Pred vama su različite obaveze koje zahtijevaju zajednički dogovor i finansijsku saradnju. Uživajte u svom svijetu intime.

Ribe

Djelujete raspoloženo i dobroćudno. Kod vas provijava romantično raspoloženje, a partner želi iskreno da vam ugodi. U prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak, pod uslovom da nastupite profesionalno i sugestivno pred saradnicima. Potreban vam je podsticaj za dobro raspoloženje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana