Dnevni horoskop za 6. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 6. oktobar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Posvetite se partneru. Lijepo se osjećate i dobro ste raspoloženi tokom cijele nedjelje. Imate dosta energije. Najbolje bi bilo da se bavite sportom. Mogući su iznenadni troškovi. Potrudite se da ne kupujete neke nebitne stvari ove nedjelje. Štedite koliko god možete. Mogući su nesporazumi u porodici kada je riječ o novcu.

Bik

Bićete veoma vrijedni ove nedjelje. Potrudite se da pomognete kolegama koliko god možete, a i oni će vam izaći u susret. Mogući su problemi s partnerom o nekim stvarima koje niste riješili, može doći do svađe. Ako baš nije neophodno, ne potežite neka pitanja sad, nego od sljedeće nedjelje.

Blizanci

Odlična nedjelja za ljubav i flert. Lijepo se osjećate, idite do grada sa prijateljima. Potrudite se da se što više družite, da što više vremena provedete s dragim ljudima ili s djecom. Mogući su problemi na poslu. Ne nervirajte se, nego se usmjerite na završavanje poslova koje ste odlagali.

Rak

Veoma se lijepo osjećate u krugu porodice. Niste napeti i imate osjećaj da vam sve ide od ruke. Mogući su problemi s partnerom, eventualno neka razrješenja od prije pa bi bilo dobro da dobro razmislite šta kome pričate.

Lav

Vrlo ste komunikativni ove nedjelje. Potrudite se da se okrenete komunikaciji s drugima i da se više družite. Ne zapostavljajte prijatelje, ali ni rodbinu zbog posla. Posvetite se porodici. Promijenite raspored namještaja u stanu.

Djevica

Potrudite se da ne trošite novac na stvari koje vam nisu prijeko potrebne. Iako će ova nedjelja biti plodonosna, možete sklapati nove dogovore koji će donijeti uspjeh. Pitajte partnera šta da radite u vezi s poslom i dobićete sigurno dobar savjet. Nemojte previše brzo voziti.

Vaga

Lijepo se osjećate. Odlično ste raspoloženi. Gledajte da što više ugađate sebi. Potrudite se da se okrenete poslu, budite vrijedni. Nagrada će doći, ali sve provjerite više puta. Nemojte se prejedati ove nedjelje. Mogući su problemi u komunikaciji s drugima, ali i problemi u saobraćaju.

Škorpija

Mogu se pojaviti neke osobe koje vas jako iritiraju, ali savjet je da se ne obazirete. Nemojte vjerovati previše drugima i ne povjeravajte se svima. Zadržite nešto za sebe. Skloni ste raspravama i svađama ove nedjelje.

Strijelac

Moguć flert. Ako ste u vezi, pod stresom ste. Odlična nedjelja za druženje i upoznavanje novih ljudi. Nemojte biti skeptični, dajte svakom šansu. Možete iz nekog prijateljstva napraviti saradnju. Niste raspoloženi za priču i najradije biste se povukli od svijeta.

Jarac

Saradnici su jako dobri prema vama, stiče se utisak da je dobra atmosfera na radnom mjestu. Bitno je da nađete nešto što volite u svom radu i da se držite toga. Pravite kompromise, dogovarajte se, nemojte biti zatvoreni. Ne shvatajte svaku kritiku ozbiljno.

Vodolija

Imate dosta planova, ali je pitanje da li imate dovoljno energije da sve to ostvarite. Stavite sve obaveze na papir i potrudite se da se dobro organizujete. Možete ići na kraći put s partnerom. Dajte jedno drugom oduška tokom nedjelje. Potrudite se da se okrenete poslu, jer može doći do nekih problema i zabuna.

Ribe

Imate neočekivane troškove, ali zbog nekih beznačajnih stvari. To je u redu, ali ove nedjelje ne treba da kupujete tehniku. Možete ići na kraći put s partnerom ili prijateljima. Provjerite sva dokumenta i rokove. Mogući su problemi s varenjem ili prehladom ove nedjelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana