Dnevni horoskop za 6. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 6. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Djelujete kao osoba koja nema vremena za neke površne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Bolje je da se ponašate što umjerenije, jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete različite reakcije i negodovanje.

Bik

Neko od saradnika nema dovoljno interesovanja da ispoštuje zajednički poslovni dogovor, što neminovno uslovljava određeni gubitak. Uporno pokušavate u najkraćem roku da riješite neke velike probleme. Skloni ste čestim promjenama raspoloženja, kao i društva koje privlači vašu emotivnu pažnju.

Blizanci

Potrebno je da imate široke vidike u svakom pogledu. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, jer sve se svodi na novi podsticaj ili na dobar impuls koji vas vodi ka emotivnom zbližavanju sa partnerom.

Rak

Oslanjate se na svoje pregovaračke manire, jer bez dobre pripreme, plana ili procjene nema ni značajnog poslovnog uspjeha. Potrebno je da se usaglašavate sa svojim saradnicima oko uvažavanja različitih interesa da bi svi oko vas osjetili moralnu i materijalnu satisfakciju. Pažnja i razumijevanje koje dobijate u krugu svoje porodice djeluju vrlo podsticajno.

Lav

Imate dobar predosjećaj i uspjeh vam se nalazi nadohvat ruke. Najviše će vas obradovati finansijsko poboljšanje i bolji materijalni standard. Ne samo da imate dobre poslovne procjene, već dobijate i novi broj pristalica tako da u većini situacija prolazite lakše ili bolje od drugih.

Djevica

U događajima iz privatnog života nemojte dozvoliti da se o vama šire loši glasovi ili da neko o vama plasira pogrešne priče. Svoje male slabosti pokažite samo pred porodicom i bliskom osobom.

Vaga

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u svom profesionalnom izražavanju, ali postoje iznenadne situacije koje remete vaše planove i poslovnu koncepciju. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno. Priželjkujete više nježnosti.

Škorpija

Sve korisne informacije mogu da vam olakšaju uspješno rješavanje nekih poslovnih pitanja koja imate. Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete neke ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno. Razlike u mišljenju ne treba da vas emotivno udaljavaju.

Strijelac

Na pomolu su nove poslovne obaveze koje zahtijevaju da se dodatno angažujete ili nove dileme koje ćete morati da rješavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite na vrijeme nečiji savjet prilikom finansijskih procena i ulaganja. Imate utisak da partner nešto vješto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili pojačava vašu nervozu.

Jarac

Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primijenite prilikom rješavanja ozbiljnih pitanja. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima da biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu. Trenutno preispitujete svoj odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumijete.

Vodolija

Potrudite se da uspješno sprovedete sve svoje ideje i planove u djelo. Važno je da pored sebe imate osobu od povjerenja i tim provjerenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi. U ljubavnom odnosu nemojte uzaludno pokušavati da promijenite partnerovo ponašanje.

Ribe

Na vrlo efikasan način umijete da sprovedete različita pravila uspješnog poslovanja koja ostavljaju ozbiljan i pozitivan utisak na vašu okolinu. Potrudite se da potisnete svoju profesionalnu sujetu kada se javno polemiše o pravilnom vrednovanju nečijih zasluga. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana